Na het ledikant volgt een bed. Een écht bed! In onze Top 10 Peuterbed maakten we al een algemene selectie, maar hieronder vind je de coolste bedden voor stoere boys. Stevig, praktisch, en toch nog een tikkeltje lief- precies zoals jongetjes in deze fase zijn… Slaaplekker, ‘grote’ jongen(s)!


 

N°1

Kinderbed Play – Flexa

Gemaakt van duurzaam mdf en met pootjes van berkenhout,  en ook de verf is eco-vriendelijk: een perfecte keus na het ledikantje! Het Play uitvalrekje maakt het nog eens extra veilig. Dit lieve bed is verkrijgbaar in 4 verschillende pasteltinten (geel, groen, wit en roze); je kunt de kleur ook afstemmen op de andere producten uit de FLEXA Play serie.
De lattenbodem wordt meegeleverd en bestaat uit standaard latten.
Afmetingen: 204x72x96 cm.
Matrasmaat: 90 cm x 200 cm.

N°2

Kinderbed New York – Vipack

Stoer en klassiek tegelijk: dit metalen bed geeft een industriële touch aan de kinderkamer. Het combineert gemakkelijk met andere stijlen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lattenbodem is inbegrepen.
Afmetingen: 90x200cm.

N°3

Max Achterwand bed  – Woood

Dit is nog eens handig! Een bed en opbergruimte in één. Zo heb je je boeken, lievelingsknuffels en wekker altijd bij de hand…En de achterwand maakt het extra gezellig. Het bed wordt geleverd als bouwpakket exclusief lattenbodem en matras. Matrasmaat: 90 x 200 cm.

€269 koop mij via wehkamp.nl 

 

Extra tip: ook bed Skipp van Timzowood is een multitasker. Aan het hoofdeinde is er ruimte voor boekjes en een lampje. Aan het voeteneind vind je een uitklapbaar tafelblad: hallo bureautje!  Gemaakt van massief grenen en wit geschilderd. Matrasmaat: 90 x 200 cm.

€575 koop mij via verwende-apen.nl

N°4

Manis-h Basisbed met Opbergladen

Het gerenommeerde Deense merk Manis-h ontwerpt en produceert deze vrolijke kinderbedden-met-veel-mogelijkheden; de meeste exemplaren kunnen namelijk worden omgevormd.  Van juniorbed tot groot bed, van halfhoogslaper tot stapelbed: de opties zijn eindeloos! Dit geldt ook voor de kleuren. De twee opbergladen bieden behoorlijk wat opbergruimte.

Wordt geleverd exclusief matras en lattenbodem.
Afmetingen: 90 x 200 cm.

N°5

Vrolijk Juniorbed Ukkepuk

Dit juniorbed is een echt kinderbed met moderne vormgeving en eiken pootjes; dankzij de iets hogere rand een perfecte opvolger van het ledikant. Via de uitsparing in het midden stapt je kindje gemakkelijk in en uit bed, en jij ook! Dat is nog eens fijn voorlezen of knuffelen bij bedtijd…
Het bed wordt geleverd inclusief stevige lattenbodem en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Matrasmaat: 90×200 cm

Pin It on Pinterest

Share This