Kleine cactus, waakzame kat of zoete ijsco. Hals over kop vielen wij voor deze stalampjes. Heel handig voor een klein lichtje tijdens een nachtvoeding of het verschonen. Of als je kleine toch nog een beetje bang is voor het slapen gaan. Selected door Littles List voor ELLE MAMA


 

N°1

KATTENLAMP – ENO

Get out cat! Deze bijzondere stalamp is ontworpen door architectenduo Clotilde & Julie voor ENO Studio. ENO is een Franse uitgever van hedendaagse producten, zij kiezen juist die producten die je in het dagelijkse leven vaak gebruikt, maar door simpele, mooie aanpassingen bijzondere projecten worden.

N°2

MOUSTACHE LAMP CHANTILLY – CONSTANCE GUISSET

Dit mierzoete tafellampje van Chantilly wordt gemaakt in Frankrijk. Door het gebruik van plooien heeft het lampje een mooi volume en prachtige kleurovergangen, denk aan een ijsje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

N°3

CASTLE LAMP – THE LITTLE WHITE COMPANY

Droom weg bij dit kasteellampje dat een magische gloed in de kinderkamer achterlaat. Compleet met doorkijkjes, torens en een vlag. Inclusief LED peertje.

N°4

ANANASLAMP – GOODNIGHT LIGHT

Deze ananassen worden in Spanje gemaakt van kunststof en daarna met de hand beschilderd. De lamp geeft zacht licht en wordt dankzij de LED-lamp niet heet. In diverse kleuren verkrijgbaar maar ook in het wit. De Pina Colada (zonder alcohol) denk je erbij, cheers.

N°5

CACTUS FIGUURLAMP – HEICO

Western Style! Deze cactus is niet zo stekelig als hij er uit ziet. De figuurlamp geeft een hele mooie sfeerverlichting en heeft echt nooit water nodig.

N°6

TAFELLAMPJE MUSH – M.OSS Design

Op een grote paddenstoel met 14 kleuren snoer… Deze Mush-tafellamp van Marcel Ossendrijver (M.OSS Design) wordt gemaakt op Hollandse bodem. Het blanke hout en vergrijsde pastelkleuren maken het een fijn designlampje. Perfect voor woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

N°7

APRIL FOOLS LAMP – TUNG DESIGN

N°8

GIANT ICE CREAM CONE LAMP – FANCY

Chocola? Vanille? Aardbei? Deze oversized ijsjeslamp fleurt iedere kamer op. Fun light without calories or melting

N°9

DUTCH DESIGN TAFELLAMP – HAARLEM

Robuust, stoer en stabiel; deze kartonnen lamp is geïnspireerd op het pittoreske Nederlandse schildersstadje. En dat in fijne pastelkleuren.

N°10

ARROW LAMP – SMALLABLE

Wie wijst mij de weg? Deze stoere lamp is gemaakt van metaal en heeft een kabel van 1.5 meter.

Pin It on Pinterest

Share This