Shine a light on me !

Het blijft spannend om na die nachtzoen alleen in het donker achter te blijven. LITTLES LIST selecteert voor ELLE MAMA daarom 10 bijzondere nachtlampjes die kleine spruiten een veilig gevoel bezorgen.’s Nachts een warme gloed, overdag een te gek interieuritem.


 

N°1

Lightning Moon – Le Petit M

Wij zijn over the moon van dit nachtlampje. Want nu kan je altijd vanuit bed de maan zien branden. De maan is bewerkt met glow in the dark en geeft hierdoor licht in het donker. Je kunt het kussen met het draad ophangen aan een muur in de kinderkamer of gebruik deze maan als kussen voor op bed. Ook verkrijgbaar in een ster en een licht ampoule. Kleur touw: neon roze/oranje. Afmeting: 42 x 30 cm. Lengte touw: 6 cm. Gemaakt van 100% jersey, te wassen met de hand.

N°2

Nachtlampje Barbapapa – Pabobo Lumilove

Huub, huub, huub… Barbalampje! Deze snoerloze Barbapapa is je nieuwe lichtgevende vriendje. Hij verandert bijna net als in de serie van een leuke speelpop in een snoerloos nachtlampje wanneer je hem van zijn laadstation haalt. Barbapapa wordt niet warm en is dus veilig, ook voor in bed, op reis of tijdens een nachtbezoekje aan de wc. Dit lampje wordt geleverd met een oplaadstation en zorgt voor ruim elf uur licht (energiezuinig, oplaadbaar via USB).

N°3

ED de slak – Jippie’s

Meneer Ed de slak kan in maar liefst zeven kleuren veranderen als je hem in zijn koppie knijpt. Vastzetten op je favoriete kleur kan ook. ED is al niet de snelste maar door zijn voelsprieten die licht geven in het donker kun je hem altijd terugvinden. Het nachtlampje is op te laden met een kabeltje en daarna draadloos mee te nemen, handig voor in bed of tijdens een logeerpartij. Verkrijgbaar in het roze, blauw en groen. Het nachtlampje kan een uur aanblijven is makkelijk aan- en uit te zetten door de touch knop. Zie hier de video van Mommy Talks

N°4

Led-lampje Olifant – ZzzooLight Mini

Wat is jouw lievelingsdier? Het Zzzoolight nachtlampje is verkrijgbaar in vier dieren; de vis, de olifant, de pinguïn en de kat. Alle lampjes kunnen toveren: klap twee keer in je handjes en de kleur van dit lampje wisselt. Er zijn zeven kleuren; rood, groen, blauw, geel, paars, aqua en wit. Het Zzzoolight nachtlampje werkt op het netstroom. De afmetingen van dit nachtlampje zijn afhankelijk van het gekozen dier ongeveer 13 x 12 x 17 cm.

N°5

Moonlight & Melodies nachtlampje – Skip Hop 3-1

Een uiltje knappen was nog nooit zo gemakkelijk. De buik van de Skip Hop is een dimbaar nachtlampje, en wow! vanuit zijn kop projecteert de uil een sterrenhemel en uit zijn vleugels kan hij vier verschillende melodieën en natuurgeluiden spelen. Op de achterkant van de Skip Hop uil vind je alle aansturing knopjes. Bekijk hier het filmpje. Afmeting: 15 cm x 14 cm x 12 cm.

N°6

Bootje – Goodnight light

‘S nachts een fijn lampje, overdag een retro design item. Elke origami boot wordt met de hand geschilderd en afgewerkt in Spanje. Het lampje is gemaakt van warmteresistent kunststof. Afmeting: 16 x 32 cm. Dit lampje is er in een variant boot, bunny en pinaepple. Heb jij je Goodnight Light al gekozen?

N°7

Mini peerlampje – A Little Lovely Company

Het liefste gezichtje ooit. Dit super cute perenlampje is gemaakt van kindervriendelijk BPA materiaal. Het lampje geeft een zachte gloed. Doordat het LED lampjes zijn worden deze nooit warm en zijn ze veilig te gebruiken door kindjes. Appels met peren vergelijken? Verkrijgbaar in roze, groen en blauw. Werkt op drie batterijen, meegeleverd.

N°8

Nachtlamp & luchtbevochtiger paddestoel – Duux

Op veel babykamers is de luchtvochtigheid vaak onder de 40%. Met deze nachtlamp en luchtbevochtiger in een heb je stoom met één druk op de knop en het zuivert tegelijk de lucht. Het lampje is laag in energieverbruik, geluidloos en heeft geen filter nodig. Tip: in de Duux zit ook een opvangbakje voor oliën, zodat de koude mist voorzien wordt van een lekkere geur. Zo kun je eucalyptus gebruiken (vanaf 1 jaar!). Hoera paddenstoel, weg verkoudheid. Verkrijgbaar in groen en rood.

N°9

Sneeuwbol nachtlampje – Djeco

Een nachtlampje én een sneeuwbol in één, een te gekke combinatie! Je hoeft er niet mee te schudden, de vlokjes dwarrelen vanzelf neer en het lampje produceert verschillende kleuren. Kies uit twee varianten: Bambi of het lief meisje.

Dit nachtlampje heeft een aan- en uitknop maar ook een timer (na twee uur lang schijnen gaat het lampje vanzelf uit). Werkt op 3 batterijen, niet meegeleverd. Afmetingen: 11x 14 x 11 cm.

N°10

Nachtlamp beer – Bulbing Light

Deze bijzondere Teddy geeft warmte aan iedere kinderkamer. De lamp, met LED licht, is gemaakt van een dunne plaat van acrylglas, welke vervolgens is gelaserd voor een speciaal 3D effect. Gezien in Milk en MoMa. It’s magic!

Pin It on Pinterest

Share This