Nieuwe kamer

Zoals alle cliché’s waar zijn is dat ook zo met deze: kinderen worden veel te snel groot. Zo is je pasgeboren baby ineens een dreumes en voor je het weet zitten ze op de basisschool. Zo ook met onze dochter. Nu over twee maanden er een zusje voor onze dochter bij komt, moet ze letterlijk plaatsmaken. Lilly gaat verhuizen naar de zolder en de nieuwe baby komt op haar oude kamertje (die naast onze slaapkamer zit). Dat vind ik wel zo makkelijk, dan kan ik haar ’s nachts makkelijk voeden en hoef ik geen trappen op of af. Dus de wieg is weer uit de opslag gehaald en ook de commode staat weer braaf te wachten op de komst van de nieuwe baby.

Lilly was het er eerst niet helemaal mee eens, maar nu ze allemaal nieuwe spulletjes mag uitzoeken vindt ze het fantastisch. Ze heeft prinsessenbehang uitgekozen en een waanzinnig prinsessenbed met een roze deken en allemaal roze glitterkussentjes erbij. We misten alleen nog Velux rolgordijnen bij Rolgordijnwinkel.nl

Het enige waar ik niet zoveel raad mee wist was het zolderraam. Lilly vond dat zolderraam sowieso een beetje spannend, dus daar moest een slimme oplossing voor komen. Gelukkig tipte een vriendin me om een rolgordijn te kopen bij https://www.rolgordijnwinkel.nl/rolgordijnen/velux/. Daar hebben ze rolgordijnen in alle soorten en maten en ze maken ze helemaal op maat voor je, zodat er helemaal geen licht meer binnen kan komen. Gelukkig hebben ze ook rolgordijnen die passen in de prinsessenkamer, maar toch de kamer goed donker maken.

Nu het kamertje helemaal af is, Lilly als een echt prinsesje in haar nieuwe kamer slaapt, zijn wij ook helemaal klaar voor de komst van de nieuwe baby. Nog even twee maanden genieten van de rust en dan is ze van harte welkom in haar heerlijke kamertje. We kunnen echt niet wachten tot ze er is.

Velux rolgordijnen bij Rolgordijnwinkel.nl

Velux rolgordijnen bij Rolgordijnwinkel.nl

Pin It on Pinterest

Share This