Ieder van ons heeft altijd wel een beeld van zijn of haar perfecte landschap in het hoofd. Een plaats waar je aan terugdenkt tijdens zware en meer moedeloze momenten. Dankzij Bimago kan je nu je favoriete landschap of panorama bij jou in je woon- of familiekamer bewonderen.

Neem alvast een kijkje op Bimago voor ons fotobehang van bossen. Prachtige tinten van groen en bruin zullen je  verwelkomen als je  de kamer binnenwandelt. Een idyllisch panorama van struiken, bomen en planten, doorspekt met rustieke wandelpaden.

Bomen en bossen hebben een zeer rustgevend effect, ze creëren een unieke, mysterieuze look die je gedachten doen afdwalen. Het hebben van één van deze soorten bosbehang als een centraal punt is een geweldige optie, vooral als je de rest van jouw huis de decoratie rond het hetzelfde aspect laat draaien. Zodra je  de kamer binnenloopt, zal dit type bosbehang iedereen in zijn of haar gedachten doen stilstaan.

Of wat dacht je  van een besneeuwd sparrenbos of mistige bergen?

Duik in de vredige, prachtige wereld van een winterbos met de collectie van Bimago, boordevol met talloze van de mooiste uitzichten die een besneeuwd dennenbos te bieden heeft. Met schitterende uitzichten van besneeuwde bomen en bergen, glazige rivieren en meren en de schittering die de kleinste sneeuwvlok te bieden heeft.

Misschien voel je je meer aangetrokken tot de uitgestrekte landschappen van de Savanne?

Bekijk het verdroogde en verdorde landschap waarop grote hordes olifanten trekken op zoek naar water met in de verte Mount Kilimanjaro die zich uitstrekt als het de grootste elevatie voor honderden kilometers in de omtrek. Of je zoekt het liever onder water op met een uitzicht op een prachtig tropisch koraalrif, een tijdloos concept van een ecosysteem waar honderden schaaldieren, vissen en schildpadden op terug te vinden zijn.

Kleine inkomhallen en smalle gangen kunnen al snel een donkere, sombere indruk geven. Nu kun je echter in deze ruimtes opteren voor een totale, onverwachte look. Wandel door een natuurlijk landschap van kamer naar kamer terwijl jij en jouw  gezin jullie verwonderen aan de pracht die jullie omringt. Zelfs het allerkleinste kamertje wordt meteen een stuk aangenamer wanneer het gebroken wordt door een muur in fotobehang. Met slechts enkele eenvoudige aanpassingen kan je van iedere gewenste ruimte nu iets uniek maken.

Tot slot zullen het de kinderen zijn die hun grootste verbeeldingen kunnen naleven in hun kamer. Voor elke leeftijd heeft Bimago talloze designs en mogelijkheden om van jouw kapoenen hun kamer de ultieme speelruimte te maken. Van dappere superhelden die door de lucht klieven tot stoere racewagens op het circuit. Van wereldkaarten met verschillende leerrijke details tot een krijtboard met wiskundige formules, je kan het zo gek niet bedenken.

Voor welk design en motief je ook opteert, het zal van jouw keuken, leefkamer, kinderkamer en/of hobbykamer een absoluut leuke en verademde ruimte maken. Breek de sleur en de eentonigheid van kale, geverfde muren door een persoonlijke en unieke toets toe te voegen aan jouw  favoriete omgeving.

Pin It on Pinterest

Share This