Gemma Broekhuis van Milestone Cards

Gemma Broekhuis is moeder van 3 jongens en founder van de Milestone Cards Toen haar oudste zoontje zich voor het eerst omrolde, schreef Gemma die gebeurtenis op een kaartje met de datum, legde dat naast hem neer en nam een foto. Het tekstkaartje versterkte de herbeleving van het moment. Het idee voor de Milestone Baby Cards was geboren. Dit jaar lanceerde ze met succes de Milestone Cards reeks met illustraties van Nijntje. Voor Littles List maakte ze tijd vrij om de beste en leukste producten te selecteren om herinneringen vast te leggen.

N°1

INSTAX CAMERA

‘Eindelijk weer eens geprinte foto’s in plaats van alleen maar digitaal!’ Bijvoorbeeld te koop bij de Hema.

N°2

NOTITIES

‘Notitieboekjes, je kunt er nooit genoeg van hebben. Die van Sloane Stationary zijn mooi!’

N°3

MILESTONE CARDS

‘Uiteraard mogen deze niet ontbreken in mijn hitlijst.’ Zie ook hier in de hitlijst geboortecadeau uniseks van Littles List.

N°4

GROW CHART VAN MAKE HISTORY

Met de Make History Growth Chart kun je de groei van je kleine centimeter voor centimeter bij houden. ‘Van  de makers van de Time Capsules en de Little Quote Jar, echt super!’ Met stijlvol houten ophang systeem, 21 x 120 cm. Handig: de maatvoering is zowel in centimeters als inches.

N°5

PAPIEREN AGENDA

‘Fijn die agenda in je iPhone, maar voor thuis is een papieren familieagenda persoonlijker. Maak bijvoorbeeld ieder jaar voor Kerst een fotokalender voor het komende jaar. Schrijf in dat jaar niet alleen op wanneer je naar de tandarts moet, maar ook wat er allemaal aan fijne dingen gebeurd en bewaar ze voor later. De kwaliteit van de jaarplanners van Blurb is erg goed.’

N°6

VRIENDENBOEKJE

‘Eindelijk een mooi vriendenboekje! Onthoud alle vriendjes en vriendinnetjes met dit Vriendenboek van Snor en Esther van de Paal (oprichtster van Babyccino, zie hier).

N°7

KINDERTEKENING VAN EEN KNUFFEL

‘Mooie kindertekening? Laat er een knuffel van maken. Heel persoonlijk en creatief.’

N°8

FOTOCOLLAGE

‘Met Ixxi kun je een collage van familiefoto’s maken en deze ieder jaar uitbreiden. Alle vakanties op een rij!’

Pin It on Pinterest

Share This