Daddy cool oh daddy daddy cool! Duizend-en-een leuke lijstjes voor mama’s maar veel te weinig voor papa’s. Littles List vergeet jullie niet, wij weten dat jullie niet ‘oppassen’ (verboden woord!) maar gewoon al die kilometers meedraaien met de kids. Jullie zetten jullie schouders eronder, niets is te zwaar. Dus ode aan de papa’s! Hierbij van ons 8 daddy proof products die het leven als papa makkelijker en blijer maakt. Cheers mate!


 

N°1

POCKET NANNY BY ITZBEEN

Wanneer was de laatste voeding… ? Hoe laat is het weer tijd voor een dutje? Vergeet schriftjes en kladblokken. Eén druk op de knop en iedere vermoeide ouder weet hoe lang het geleden is dat de baby heeft gegeten, geslapen of verschoond is. Met een optioneel alarm dat aangeeft wanneer het weer tijd is voor een volgende ‘verzorgingsactie’. De Itzbeen is gebruiksvriendelijk en vooral heel handig. Het award winning product is ontwikkeld door een moeder en vader van een pas geboren kindje. Het heeft 4 klokken die beginnen te lopen door een simpele druk op de knop, allemaal ontwikkelt met de behoefte van jonge ouders in het achterhoofd.

€25 koop mij via amazon.com

Tip: een baby timer app kan natuurlijk ook maar met de Itzbeen heb je wel minder straling!

€4,99 koop mij via itunes.apple.com

 

N°2

BUGABOO RUNNER, DE JOGGIN EXTENSIE

Op de bank blijven zitten omdat je niet kan sporten met je kleine is voorgoed verleden tijd. De Bugaboo Runner komt in 2 versies: als een complete jogging kinderwagen en als een accessoire voor bestaande Bugaboo bezitters, als gemakkelijke click-and-go jogging extensie. Al je benodigdheden kunnen in de ruime bagagemand en de meeste van je favoriete accessoires passen zonder problemen op deze kinderwagen. Handig is de omkeerbare stoel waardoor je er voor kunt kiezen om je kind naar jou te laten kijken of de wereld in te laten kijken. Waar wacht je nog op? Run free! Een snelle wagen, waar iedere papa warm voor loopt.

N°3

SMARTPHONE PROJECTOR

Foto’s of filmpjes bekijken van alle nieuwe fases van je kind, met meerdere mensen tegelijk? Plaats je telefoon in deze smartphone projector. De lens van de projector vergroot het beeld 10 keer. Je vouwt de kartonnen doos in elkaar en plaatst je smartphone in een uitklapbaar vakje. Dan heb je alleen nog een witte muur nodig en het foto- of filmfeestje kan beginnen. Simpel as that.

Let op: geschikt voor smartphones IOS & Android (maximale afmeting telefoon 8 x 14,5 cm).

N°4

DADDY TIMES KNISPERKRANT

Het knisperen van deze Daddy Times maakt je kind meteen aan het lachen. De liedjes zingen en gedichtjes voorlezen is gegarandeerd dubbele pret! De krant is 30 cm hoog bij 40 cm breed. De krant is van het merk Qukel en wordt op een integere manier gemaakt; de makers in India krijgen een goed salaris. En Qukel maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzaam verkregen grondstoffen. Mooi!

N°5

LALABU DAD SHIRT

Dit maakt daddy duties wel heel simpel! Lalabu ontwierp het eerste draagshirt voor mannen; niks geen moeilijk wikkelen of knopen meer, maar gewoon, als een kleine kangaroo, in het envelopje op je buik.  Gemaakt van goed ademende stof en nog stylish ook- voor je het weet kan de draagdoek de kast in!
Geschikt voor newborns (3-6kg).

Zie hier een filmpje over deze Amerikaanse hit!

N°6

Baby Brezza Formula Pro

De Baby Brezza Formula Pro maakt het klaarmaken van een flesje wel heel gemakkelijk. Zo eenvoudig als jij een kopje koffie zet met een Senseo maak je met dit flesvoeding apparaat een fles klaar voor je kindje. Geen gedoe meer om het water op de juiste temperatuur te krijgen en het klontvrij proberen te mengen met poeder. Met één druk op de knop maakt de Baby Brezza Formula Pro de flesvoeding klontvrij klaar op lichaamstemperatuur, de ideale temperatuur voor de voeding van je baby. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten en maten flessen en beschikt over een luchtdichte poederopslag voor circa 20 flessen.

N°7

Gadgets voor zijn smartphone – hoesjes-outlet.nl

Waar is de man (de vrouw ook trouwens) zonder zijn smartphone? Nergens inderdaad. Maar met kleine slopertjes in huis sneuvelt het technisch noodzakelijke sneller dan ons lief is. Bescherming is een eerste vereiste. Te beginnen met een goed hoesje. Eentje die wel tegen een stootje kan. Een mogelijkheid erbij om pasjes in te stoppen is helemaal een pre. Maar met een extra screenprotector is ook niets mis natuurlijk. Of een goed hoesje voor Airpods… Bij hoesjes-outlet.nl vind je alles om zijn dierbare bezit veilig te stellen. 

N°8

Vraag maar!

Een spel voor vader en kind van Elma van Vliet

‘Vraag Maar! Een spel voor vader en kind’ is hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind. Een perfect spel voor thuis, onderweg of op vakantie. Dit vrolijke vragenspel bevat gesprekskaarten waarmee je elkaar leuke, persoonlijke en grappige vragen kan stellen. Het spel is een makkelijke manier om écht contact te maken en nieuwe dingen over elkaar te ontdekken.  Elk spel bevat 64 kaarten en een boekje met speluitleg. Ook verkrijgbaar: ‘Vraag Maar! Een spel voor moeder en kind’.

Extra grapje:

VERSCHOON DOBBELSTEEN

Verschoon jij of verschoon ik? Omdat je altijd samen moet blijven lachen! Ondanks de 2 uur slaap en zoveelste poepluier.

Altijd handig:

BOEK BABYMANAGEMENT VOOR MANNEN

Nuchter, actueel en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten: Babymanagement is een mooi boek om het plezier en de uitdaging van het vaderschap te ontdekken. Met 240 rijk geillustreerde pagina’s krijgen (aanstaande) papa’s antwoord op vragen zoals: wat kost de opvoeding? Hoe voed en verschoon ik de baby en wat is de beste babyfoon? Prima cadeau!

Pin It on Pinterest

Share This