Het is bijna Pasen! Tijd voor familie, op paaseitjestocht én spelletjes spelen. Dus hop hop hop: zie hier de leukste 8 konijn spelletjes voor je kroost. Van puzzelen tot Lego en van doktertje spelen tot worteltrekken. Welke kies jij?


 

N°1

Bunny Boo Smart Games

Bunny Boo is een van de eerste spellen die je met een kind kunt spelen. En wat is het geweldig! Niet voor niets ligt dit spel op menig crèche en is het genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014. Met Bunny Boo van Smart Games kunnen jonge kinderen de spannende wereld van 2D-en 3D-ruimte verkennen. Speel met de blokken en leer begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen of los de 60 opdrachten op. Kijk hier voor een klein filmpje. Van 2 tot 5 jaar.

N°2

Doktersset

Hellluupp! Konijntje is ziek! Haal je dokterstas erbij, trek je doktersjas aan, bekijk zijn gezondheidsboekje en onderzoek hem met je stethoscoop. Nog een verbandje en een prikje en ziezo… Konijntje is genezen. Inhoud: konijntje, dokterstas, doktersjas, gezondheidsboekje, thermometer, stethoscoop, verband, spuit en 2 pleisters. Materiaal: 80% polyester, 20% katoen. Geschikt vanaf 9 maanden. Kijk hier hoe het moet:

N°3

Drie lagen puzzel ‘chez carrot’ Djeco

Puzzelaars opgelet! Deze originele puzzel heeft 3 niveaus: in de onderste laag leg je konijntje in bed, in de tweede laag is de keuken, speelkamer en de serre. Met de laatste laag sluit het huis maar door de ramen kan je zien welk konijn waar zit in huis. Je ontvangt deze puzzel verpakt in een mooie en stevige bewaardoos. Een fantastische puzzel om vormen te leren herkennen. Formaat: 25 x 25 x 1,6 cm. Vanaf 18 maanden.

N°4

Spel SNUFFIE HUP

Het grappige ‘vang – het konijn – spel’ is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013. En wat is het leuk! Hoe het werkt? Snuffie rust uit, bovenop zijn konijnenhol. Hij houdt zijn veldje met wortels goed in de gaten. Draai aan de wijzer op het draaibord en kom te weten wat je moet doen. Leg de wortels in het mandje maar kijk uit! Als Snuffie hup schrikt, dan springt hij de lucht in. Je wilt niet dat Snuffie zich bezeerd, dus vang je hem op. Heb je Snuffie gevangen dan mag je een wortel van iedere speler pakken. Tel de wortels en wie de meeste heeft is de winnaar!

N°5

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE

Kleurboek

In 1994 verscheen Raad eens hoeveel ik van je hou en nog altijd is het een grote favoriet van vele kindjes (en ouders!). Nu is dit prentenboek er in een bijzondere uitgave: met het Raad eens hoeveel ik van je kleurboek kunnen kinderen niet alleen genieten van het verhaal over Hazeltje en Grote Haas maar ook liefdevol kleuren en stickeren! Ga mee de natuur in en geniet van de mooie woorden en tekeningen uit de wereld van Raad eens hoeveel ik van je hou.

N°6

Pieter Konijn kegelspel en puzzeltrein

Dit is het perfecte houten speelgoed voor kleine en grote fans van Pieter Konijn a.k.a. Peter Rabbit! Pieter Konijn wordt vergezeld door al zijn vrienden, Kwakkel Waggel-Eend (Jemima Puddle-Duck) en Jeremias Hengelaar (Jeremy Fisher), poes Tom Kitten en Flopsy konijn (Flopsy Bunny). De houten Peter Rabbit personages en rijtuigen van de puzzeltrein kunnen worden gedemonteerd en opnieuw opgebouwd. De set van het kegelspel wordt geleverd met twee houten ballen; 1 x blauw en 1 x rood. Gooien maar!

N°7

LEGO Friends Adrea’s Konijnenhok

Ook LEGO heeft een speciale konijnvariant. Andrea houdt ervan voor haar konijn Jazz te zorgen. Ze geeft hem goed te eten en houdt zijn hok keurig schoon met de emmer en bezem. Maak het konijnenhok open om Andrea’s konijn eruit te halen!  Bij het konijnenhok hoort een speciale drinkfles en een wortel, zodat Jazz genoeg te eten en te drinken heeft. Geschikt vanaf 5 jaar.

Tip: combineer deze set met de LEGO Friends Dierenkliniek (klik hier) en zorg dat de kleintjes gezond blijven.

N°8

Spel BUNNY HOP POCKET

Een geheugen- en reactiespel, ideaal voor onderweg. Wie onthoudt het beste de kleuren onder de konijnenpoten? En wie reageert het snelst? Speelplezier gegarandeerd! Aantal spelers: 2 – 4. Speelduur: 10 minuten. Vanaf 4 jaar.

Pin It on Pinterest

Share This