N°1

BABY BIOSCHOEN

Oat shoes ’s werelds eerste volledige biologisch afbreekbare babyschoen. Wow! Dit schattige schoentje kan je, zodra het te klein is, planten. In het schoentje zitten boomzaadjes van de Pinus Pinea verstopt. Zo groeit je eerste schoen uit tot een ware boom en heeft jouw kindje haar enige echte eerste tree of life. Helaas zijn de dat shoes op dit moment niet leverbaar. Wij berichten asap wanneer dat wel weer het geval is.

N°2

STORY TILE

Visual artist Marga van Oers geeft oude tegeltjes een nieuw gezicht met haar unieke collages vol humor. Ze zijn te leuk, te zoet en te origineel. Er zijn twee series; Old Dutch Tiles en Modern Tiles. De maten varieren van 10 x 10 cm, 13 x 13 cm of 20 x 20 cm. Ga voor de bird parade, Zebra at daybreak  of gone with the wind. En onlangs toegevoegd: een waar geboortetegeltje met roze of blauwe ooievaar!

N°3

HOME VANITY LIJST

Suzanne Boogaard bedenkt voor haar interieur merk Home Vanity allerlei lieve en leuke teksten en lijst ze in. “The best thing in life just happened” of “Ik vind jou lief, ik weet niet waarom, en het kan me ook niet schelen.” Persoonlijk en eigenzinnig. Perfect voor in de babykamer. Prijzen vanaf €30. Kijk hier en neem direct contact op met Suzanne als je een item wilt kopen.

N°4

De Indie Kids Baby Box

De Indie Kids Baby Box is een initiatief van Anneloes van Gaalen. De box is een alternatief voor die blije dozen die alles behalve blij zijn en vol zitten met reclame en zooi. Een ideaal kraamcadeau, maar ook leuk voor moeders-in-spe. Al hoewel de inhoud geheim is krijg je echt mooie, bruikbare producten van indie merken en als het even kan organic voor je iets aan hebt en blij van wordt (gratis verzending).

N°5

BABYPLAKBOEK

Het eerste levensjaar van je baby gaat razendsnel en zit vol ontwikkelingen. Hoe leuk om er een paar van vast te leggen! Dat kan met dit prachtig geïllustreerde boek van uitgeverij Snor. Met informatie over de groei van je baby en leuke statements die je kan invullen zoals: ‘het gekste wat ik deze week dacht…’ of de ‘grappigste opmerking van het kraambezoek’. Met stickervel en illustraties van Caroline Ellerbeck.

N°6

MILESTONE CARDS 

Bekend alom maar oh zo leuk, de Milestone Cards. Je baby die het eerst lacht, eet, kruipt of… leg het allemaal vast. In het doosje zitten 30 kaarten met belangrijke mijlpalen uit het eerste levensjaar. Voeg de datum toe en neem een foto. Er is een Nederlandse en Engelse versie. Binnenkort zal Gemma Broekhuis, founder van de Milestonecards, speciaal voor Littles List een hitlijst maken!

N°7

LITTLE QUOTE JAR

Bijzondere uitspraken krijgen het eeuwige leven met dit superleuke (kraam)cadeau. De Little Quote Jar bestaat uit een glazen apothekerspot, twee blocknotes met kleurrijk dessin, een potloodje en een deksel van kurk. Aan de bovenzijde van het deksel is een uitsparing gemaakt waar je de quotes in kunt stoppen. Want zeg nou zelf, hoe vaak vergeet je niet die net hele grappige of gekke uitspraak van je kind? Dat is met deze Quote Jar verleden tijd.

Pin It on Pinterest

Share This