Bouwen en stapelen maar met deze leerzame producten voor kindjes TOT 3 jaar. Perfect voor nieuwe ontdekkingen en belevenissen.


 

N°1

LEGO DUPLO PEUTER START SET

Peuters kunnen creatief experimenteren en spelen met deze fijne start set van Lego Duplo. De extra grote stenen vormen een goede kennismaking met creatief bouwen. De set bestaat uit uit 37 met ogen versierde stenen. De deksel van de doos kan je gebruiken als handige bouwplaat. Helaas is deze specifieke set niet verkrijgbaar maar een andere mooie startersset is deze:

€29,99 koop mij via bol.com

Tip: nog een leuke Duplo set – met trekwagen – die genomineerd is voor de Speelgoedprijs 2013:

€19,99 koop mij via bol.com

N°2

TOYS TOBBLES TOREN

Het Amerikaanse merk Fat Brain Toys maakt leuk en leerzaam speelgoed. Deze tobbles zijn grappige stapelvormen waar je, anders dan bij een gewone stapeltoren, op veel verschillende manieren mee kunt bouwen, balanceren en spelen. De set bestaat uit 6 ronde stapelbare vormen, rum maar zacht. De grootste vorm is redelijk zwaar (250 gram). Ondersteboven, draaien, schuiven en wiebelen. De set kan ook in bad gebruikt worden! De Toys Tobbles heeft diverse prijzen gewonnen waaronder de Toys Award 2013.

N°3

NOPPER BASISSET

Nopper wordt veel gebruikt op crèches en scholen, en dat is niet voor niets. Met deze blokjes bouwen kindjes mooie en grappige resultaten. Het is constructiemateriaal waar kinderen vaak naar teruggrijpen omdat je op een eenvoudige manier leuke vormen kunt maken. Wat je ook op elkaar drukt, het past altijd. Inhoud: 108 onderdelen. Gemaakt van stevig kunststof materiaal. Adviesleeftijd is vanaf 3 jaar maar ook onder supervisie geschikt voor de allerkleinsten. Wij vonden de volgende mooie basisset:

N°4

CUBO LAND BLOKKEN

Dit houten blokkenspel met 50 blokken bevat letters, cijfers en tekeningen op de zijkanten. Om te stapelen, te spelen, te associeren, te bouwen en te leren. Goed voor de vaardigheden en ontwikkeling van je kleine. Daarbij, tijdloos! Het groeit mee met je kind door de diverse opdrukken.

N°5

SMARTMAX STARTSET

Deze startset van Smartmax is het Speelgoed van het jaar 2010. Jonge kindjes kunnen met deze set ontdekken hoe magneten werken. Met deze reuze grote staven en ballen bouwen ze op een veilige manier enorme torens, piramides en bruggen. Deze basisdoos bestaat uit 36 onderdelen en is makkelijk uit te breiden.

Pin It on Pinterest

Share This