Een origineel geboortecadeau voor jongetjes is not an easy one. Kijk op deze hitlijst voor de juiste inspiratie!


 

N°1

TOY – BOX

Origineel, mooi en praktisch. Deze handmade toy-box is een waanzinnig geboortecadeau voor ieder jongetje. Dit model is gemaakt van blank hout en heeft handige wieltjes. Het cadeau voor James (fotocredit: The Fashion Guitar) is besteld bij Plantabox in Engeland. En ja, ze leveren ook in Nederland voor €12 binnen 2 dagen dus shoppen maar!

N°2

DIAPER STACKER

Het Nederlandse label House of Jamie heeft een enorm hoog ‘hebben hebben’ gehalte. De producten, accessoires en kleding voor little ones van 0 tot 4 jaar, zijn Fair Trade. Zacht, neutraal en altijd met het herkenbare strikje. Enkele producten zijn ‘double faced’, zo ook deze diaper stacker: mooi om te zien en handig in gebruik.

N°3

VINTAGE SCOOTER

Super stoere houten loopscooter in minty green. Ietwat op de groei maar al staat de scooter enkel naast de box, het is een eyecatcher op zich. Kiddimoto is een Engels merk en produceert geweldige loopfietsen en helmen. Kijk eens op: kiddimoto.co.uk

N°4

TIME CAPSULE

Voor zover wij kunnen inschatten zit een tijdreis er in de toekomst nog niet in. Toch is er een manier om je meest bijzondere momenten te herbeleven. Zie hier de Time Capsule. Bewaar je herinnering in deze box, veilig en in stijl.

En one day

N°5

LETTER

Zodra je de naam weet… snel dan naar Raw Materials op de Rozengracht 231 te Amsterdam. De winkel heeft een ruime keuze aan fijne interieurspullen waaronder deze stoere, houten letters. Gemaakt van hout uit oude vissersboten. Doordat ieder boot in een andere kleur is geschilderd, is iedere letter uniek. De letters hebben een haakje op de achterkant.

Uiteraard ook online verkrijgbaar.

Pin It on Pinterest

Share This