Heerlijk avondje is gekomen… bijna! Om alvast optimaal in de Sint stemming te komen hierbij 10 cadeaus in Sint sferen. Van stokpaard tot Duplo Sint tot Piet verkleedpak. Op naar 5 december maar nu alvast wat vroege Sintpret.


 

N°1

Playmobil Sinterklaas adventskalender

Nog 6, 5, 4, 3 … Tel elke avond vol spanning af met de Playmobil Sinterklaas adventskalender tot Sinterklaasavond aanbreekt. Deze kalender heeft 20 verrassingen die je vanaf 16 november opent – maar later mag natuurlijk ook. Iedere keer dat je een vakje opent wordt de set completer. Op pakjesavond heb je een volledige Sinterklaasset met daarbij veel leuke extra’s. Vanaf 5 jaar.

N°2

Sinterklaas Surprise Spel

Pakjesavond is al een feest op zich natuurlijk maar het Sinterklaas surprisespel maakt het nog leuker. Geen cadeautje wordt nog uitgepakt zonder eerst een spelletje te spelen, kinderen vergeten zelfs om over cadeaus te zeuren. In minder dan 1 uur klaar met de voorbereidingen voor Sinterklaasavond! Hoe het werkt?

1. Pak je cadeautjes in. 2. Plak de opdrachtstickers op de cadeaus. 3. Bij surprisestickers kies je een surprisekaart uit en deze stop je bij de pakjes. 4. Stop de pakjes in een zak en… dat is alles. Geschikt voor alle gezinnen met kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud

N°3

Stokpaard met geluid

Tja Sinterklaas zonder paard dat bestaat natuurlijk niet. Wanneer je dit stokpaard in zijn oren drukt hoor je het grinniken, net echt! Tot 6 december is het Amerigo en na die tijd geef je het beest zelf een naam; Seabiscuit, Witje of gewoon Kees. Gemaakt van beige ribstof, hoogte 100 cm.

N°4

Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet

Geen jaar gaat voorbij zonder de leuke en bekende sinterklaasliedjes. Dit boek, vol met sfeervolle illustraties van Nynke Talsma, koop je samen met een vrolijke cd waarop de 25 bekendste sinterklaasliedjes staan. Meezingen maar! Sint gaat voor modern want de ‘sinterklaasliedjes’ zijn in een nieuw jasje gestoken. Makkers Paul en Thedo hebben ze poëtisch de 21ste eeuw ingeschreven. Zo kunnen deze prachtige liedjes weer 200 jaar mee.

N°5

Habbo zwarte piet spel

Wie is bang voor Zwarte Piet? Niemand! En toch wil niemand hem hebben, want degene die er aan het einde van het spel nog mee in zijn hand zit, krijgt zijn neus zwart geschminkt en verliest het spel. Het klassieke zwarte pietenspel is een leuk, uitdagend spel voor peuters en kleuters.

Hoe het werkt? Verdeel alle kaarten tussen de spelers. Vormen de kaarten een setje leg ze dan op een stapeltje voor je. Heb je al je kaarten uitgespeeld dan heb je geluk maar let op: blijf niet met die zwarte piet zitten. Aantal spelers 4 tot 7, spelduur 10 minuten. Geschikt vanaf 3 jaar.

N°6

Playmobil stoomboot van Sinterklaas

Een te gekke aanvulling op een huidge Playmobil collectie. De stoomboot van Sinterklaas met alles erop en eraan! Deze set bevat o.a. Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo, de stoomboot en heel veel cadeautjes. Genomineerd voor de Speelgoed van het jaar 2011 verkiezing. Spelen maar “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan.” En terecht, hebben!

N°7

Pietenpak fluweel

Je verkleden als een echte Piet… het kan! Met deze 3-delige set, bestaande uit een broek, een hesje en een pietenpet met prachtige veer, voel je je koning onder de Pieten. Een zak strooigoed erbij en klaar ben je. Verkrijgbaar in de maten voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Voor meisjesachtige Pieten

N°8

Speculaasplank

Zelf speculaas maken? Je slaat de plank niet mis! Door deze oud-Hollandse speculaasplank te gebruiken krijg je een echte Zwarte Piet. Deze traditionele houten speculaasplank van het merk Kitchen Basics is gemaakt van beukenhout. In dit pakket zit ook een recept bijgevoegd om lekkere speculaas zelf te maken.

Psssttt Pietje… Ook verkrijgbaar als Sint!

€18,99 koop mij via bol.com

Tip serveer de speculaas op een de blond Amsterdam Sint schaal

€24,95 koop mij via bol.com

N°9

Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas

Aadje Piraatje, wie kent hem niet (net als de Sint). Hij bevaart nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. De anders zo stoere piraten staan angstig toe te kijken hoe Sint aan boord van hun schip klimt. Gelukkig redt Aadje de situatie en krijgen ook Goof-zonder-oog en Stille Cornelis nog een pakje van de goedheilig man. Leuk miniboekje, geschikt voor thuis, on the go en in de schoen.

N°10

Sinterklaas 1 t/m 5 Box

Een dvd kijken tijdens de koude winterdagen, wie wil het niet. Met deze 5 Sinterklaas dvd’s raak je niet verveeld. Kijk naar ‘Het geheim van het Grote Boek’ , ‘De Verdwenen Pakjesboot’, ‘Het Pakjes Mysterie’ en het ‘Het Raadsel van 5 December’. De 5de dvd is er een met de leukste hits uit de bovenstaande films, inclusief videoclips en de nieuwste nummers uit de bioscoopfilm van 2013. Dus kijk, zing en swing mee op de coolste Sinterklaassongs, met o.a. Gerard Joling, Joris en Boris, Ralf Mackenbach en nog veel meer artiesten.

Pin It on Pinterest

Share This