Playmobil Sinterklaas AdventsKalender NR1

N°1 

Playmobil Sinterklaas

adventskalender

Nog 6, 5, 4, 3 … Tel elke avond vol spanning af met de Playmobil Sinterklaas adventskalender tot Sinterklaasavond aanbreekt. Deze kalender heeft 20 verrassingen die je vanaf 16 november opent – maar later mag natuurlijk ook. Iedere keer dat je een vakje opent wordt de set completer. Op pakjesavond heb je een volledige Sinterklaasset met daarbij veel leuke extra’s. Vanaf 5 jaar.

€33,99 koop mij via www.bol.com

N°2

Sinterklaas pakjesspel

Hét​ Pakjesspel voor : Sinterklaas Pakjesavond, Kerst en Oudejaarsavond, verjaardagspartijtje of zomaar een gezellige avond….

Een bord- en dobbelspel dat draait om pakjes ruilen, geven en krijgen. Bereid je voor op een spannende strijd om de meeste gewilde pakjes.

Het Pakjesspel is het meest gespeelde familiespel met de feestdagen en hét alternatief voor surprises.

€23,99 koop mij via www.bol.com

Stokpaard met geluid NR3

N°3

Stokpaard met geluid

Tja Sinterklaas zonder paard dat bestaat natuurlijk niet. Wanneer je dit stokpaard in zijn oren drukt hoor je het grinniken, net echt! Tot 6 december is het Amerigo en na die tijd geef je het beest zelf een naam; Seabiscuit, Witje of gewoon Kees. Gemaakt van beige ribstof, hoogte 100 cm.

€26,50 koop mij via www.bol.com

N°4

Sinterklaasje, kom maar

Samen met je kinderen de leukste ouderwetse Sinterklaasliedjes zingen. De liedjes zijn uiteraard aangepast aan de nieuwe regels, dus ook goed voor de volwassenen om de nieuwe teksten te oefenen.

€10,99 koop mij via www.bol.com

N°5

Super Sint-en Piet Kwartet

Het leukste kwartet-spel voor tijdens de sinterklaasdagen of zelfs daarbuiten. met een aantal van 32 kaarten is dit spel geschikt van 2 tot en met 4 personen.

€11,99 koop mij via www.bol.com

Playmobil Stoomboot van Sinterklaas NR6

N°6

Playmobil stoomboot van

Sinterklaas

Een te gekke aanvulling op een huidge Playmobil collectie. De stoomboot van Sinterklaas met alles erop en eraan! Deze set bevat o.a. Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo, de stoomboot en heel veel cadeautjes. Genomineerd voor de Speelgoed van het jaar 2011 verkiezing. Spelen maar “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan.” En terecht, hebben!

€24,99 koop mij via www.bol.com

N°7

Pietenpak fluweel

Je verkleden als een echte Piet… het kan! Met deze 3-delige set, bestaande uit een broek, een hesje en een pietenpet met prachtige veer, voel je je koning onder de Pieten. Een zak strooigoed erbij en klaar ben je. Verkrijgbaar in de maten voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Voor meisjesachtige Pieten

€15,99 koop mij via www.bol.com

Voor jongensachtige Pieten

€15,99 koop mij via www.bol.com

Speculaasplank NR8

N°8

Speculaasplank

Zelf speculaas maken? Je slaat de plank niet mis! Door deze oud-Hollandse speculaasplank te gebruiken krijg je een echte Zwarte Piet. Deze traditionele houten speculaasplank van het merk Kitchen Basics is gemaakt van beukenhout. In dit pakket zit ook een recept bijgevoegd om lekkere speculaas zelf te maken.

Psssttt Pietje… Ook ook verkrijgbaar als Sint!

€18,99 koop mij via www.bol.com

Tip serveer de speculaas op een de blond Amsterdam Sint schaal

€24,95 koop mij via bol.com 

Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas NR9

N°9

Aadje Piraatje en de

stoomboot van

Sinterklaas

Aadje Piraatje, wie kent hem niet (net als de Sint). Hij bevaart nog steeds de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. Maar dan komt er een wel heel bijzondere boot langszij: de stoomboot van Sinterklaas. De anders zo stoere piraten staan angstig toe te kijken hoe Sint aan boord van hun schip klimt. Gelukkig redt Aadje de situatie en krijgen ook Goof-zonder-oog en Stille Cornelis nog een pakje van de goedheilig man. Leuk miniboekje, geschikt voor thuis, on the go en in de schoen.

€8,80 koop mij via www.bol.com

Sinterklaas dvd Box NR10

N°10

Sinterklaas 1 t/m 5 Box

Een dvd kijken tijdens de koude winterdagen, wie wil het niet. Met deze 5 Sinterklaas dvd’s raak je niet verveeld. Kijk naar ‘Het geheim van het Grote Boek’ , ‘De Verdwenen Pakjesboot’, ‘Het Pakjes Mysterie’ en het ‘Het Raadsel van 5 December’. De 5de dvd is er een met de leukste hits uit de bovenstaande films, inclusief videoclips en de nieuwste nummers uit de bioscoopfilm van 2013. Dus kijk, zing en swing mee op de coolste Sinterklaassongs, met o.a. Gerard Joling, Joris en Boris, Ralf Mackenbach en nog veel meer artiesten.

€12,50 koop mij via www.bol.com

Pin It on Pinterest

Share This