Alle prinsen en prinsessen opgelet: koninklijke DIY’s van Littles List voor ELLE MAMA. Een appeltjes van oranje-tas, Lego-glitterschudder of levensgrote wortel-treat: leuke, makkelijke knutsels om samen met je kleine te maken en te verkopen op de grote oranje dag. Happy Kingsday! 


N°1

LEGO-SNOWGLOBE

Snowglobes zijn echt niet alleen voor de winter: pak je favoriete kinderei surprise-poppetje, verloren smurf of een oranje Lego-poppetje en tover deze om tot ‘glitter-schudder’.

N°2

TREATS

Oranje boven! Een euro voor een handje snoep of gezonde mandarijntjes in een levensgrote wortel-puntzak.

N°3

HIPP BIO

Stekjes over? Zin in groene vingers? Maak dan deze hangende plantenpotten en beschilder ze in feloranje of rood-wit-blauw.

N°4

TOSSING GAME

Simpel maar o zo leuk deze ‘tossing game’ (van gerecycled materiaal). Altijd raak!

N°5

KETTING VAN RIETJES

Op stap à la Bea of Máxima? Want een beetje modisch voor de dag komen tussen al dat oranjegeweld mag best op het koningsfeest. En dat lukt prima met deze ketting van rietjes en paperclips.

N°6

APPELTJES VAN ORANJE-TAS

Hip en handig. Dat wordt ouderwets stempelen. Sla een tiental linnen tasjes in en goede verkoop gegarandeerd op Koningsdag!

Maak mij via craftstylish.com

N°7

KONINGSCUPCAKES

Hollandser dan dit wordt het niet. Bak echte koningscupcakes met stroopwafels, versierd met rood, wit, blauw en oranje. Verkoop ze aan voorbijgangers en feestvierders.

N°8

PRINSESSENKROON

De rol van de kroon! Geen Koningsdag zonder. Maak een heleboel mooie prinsessenkroontjes van wc-rolletjes. Het blog van de afbeelding hiernaast is helaas niet meer terug te vinden online maar hierbij een andere blog die ook tips geeft voor het maken van kroontjes van wc rolletjes:

N°9

WASABI-TAPE ARMBANDJES

Neon it still is! Voor jong en oud.

N°10

SCHILDERIJ OP KARTON

Mini-Picasso’s opgelet! Maak zelf een schilderij op karton en verkoop je beste exemplaar voor de meeste centen.

Pin It on Pinterest

Share This