Leerzaam, leuk en goed voor de ontwikkeling. Deze charmante houten puzzels zijn voor alle peuters en kleuters een feest om te krijgen en om te geven.


N°1

DJECO GELUIDSPUZZEL

‘Woof’ is een grappige, houten geluidspuzzel met gedetailleerde plaatjes. Het is zeer leerzaam voor je kleine; leg het diertje op zijn plek en hoor welk geluid zij maken. Is het een schaap, een kat of toch een hond? Vanaf 12 maanden en ouder.

N°2

MAGNETISCH VISSENSPEL

Het merk  Janod maakt mooi en goed speelgoed. Dit product is twee spellen in een: een puzzel en visspel. Is je kleintje klaar met puzzelen dan is het spel snel verandert in een visexpeditie. Met de magnetische vislijn word de coördinatie van je kindje gestimuleerd terwijl hij de visjes opvist. Gemaakt van hout en magneetjes.

N°3

Djeco 3 LAGEN PUZZEL

Een puzzel over een puzzel met daarover heen nog een puzzel! Het is veel zoeken maar je kindje krijgt ook gaandeweg veel verassingen. In de onderste laag leg je kleine aapjes op hun kamer in bed. De tweede laag is de binnenkant van het huis en met de laatste en bovenste laag sluit het huis maar door de ramen kan je precies zien welke aap waar zit. Al met al een vrolijke boel. De puzzel is verpakt in een mooie en stevige bewaardoos. Geschikt vanaf 2 jaar.

N°4

NEW CLASSIC TOYS STAPELPUZZEL

Verkeersborden, bloemen, auto’s… Deze mooie houten stapelpuzzel heeft veel kleurrijke elementen. Laat je kindje de schijfjes op elkaar stapelen en maak een stad of een bloemstuk. Deze puzzel traint de motoriek en de kleur- vorm herkenning. New Classic Toys biedt speelgoed wat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van een kind. Van 12 tot 72 maanden.

N°5

LOULOUP MAGNETISCHE PUZZEL

Een wirwar aan magnetische stukjes die je kindje op spelenderwijs op het puzzelbord kan plaatsen. Wat hoort bij wat? Louloup, de gekke wolf, vertelt de avonturen van een kleine wolf en zijn vrienden. Eigenlijk zijn Louloup en Roodkapje vrienden. Maar Louloup is hebzuchtig en alles wat op zijn pad komt eet hij op. Potten, mobiele telefoons, pannen en ook weleens Roodkapje en de 3 biggetjes. Gelukkig heeft Roodkapje haar mobiele telefoon altijd bij zich. Geschikt vanaf 18 maanden.

N°6

MOULIN ROTY BLOKPUZZEL

Het merk Moulin Roty kennen we vooral door zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoog naar ‘die goede oude tijd’. Ook deze blokpuzzel is er weer zo een, met een zoete afbeelding! Met dit leuke cadeau kan je kleine stapelen, gooien en puzzelen. Het formaat van 1 blok is 5 x 5 x 5 cm.

€11,50 koop mij via villahoera.nl

Deze is helaas uitverkocht! Bekijk anders deze geweldige popipop puzzel ‘op de bus’

N°7

GOULA HUISDIEREN PUZZEL

Een vrolijke houten puzzel van Goula met 4 afbeeldingen die weer uit 2 onderdelen bestaan. Puzzelen en stapelen maar dus! Weet jouw kindje de dieren op hun eigen plek te plaatsen en wat de juiste kleur en vorm is die daarbij hoort? Geschikt voor de allerkleinste handjes. Duurzaam houten speelgoed waar kinderen jaren plezier van zullen hebben. Het stimuleert fijne motoriek en het begrijpend denken.

N°8

JANOD MAGNEETPUZZEL 

Welk dier hoort bij welk achtergrondplaatje? Weet jouw kleine dat de wortel bij het konijn hoort, en de schaduw van de koe bij de koe? Een divers associatie spel met leerzame afbeeldingen en combinaties die ze zelf moeten ontdekken. Praktisch om mee te nemen dankzij het handvat! Gemaakt van hout, geschikt vanaf 18 maanden.

N°9

DIERENPUZZEL RIGOLO N’CO

Speelgoedmerk Djeco verzint keer op keer de leukste puzzels. Zo ook deze, met 4 grote puzzelstukken die je kindje goed moet weten te combineren. Leg de puzzelsttukken op de juiste manier en kijk wel diertje er verschijnt: een zebra, beer, poes of kameel? Pas op! want een kat met kamelenbult of een zebra met een kattenstaart is niet goed (maar wel grappig). Vanaf 2 jaar.

N°10

GOULA CIJFERPUZZEL 

In deze puzzel zijn cijfers en dieren op een leuke manier gecombineerd. Leer je kindje tellen en op hetzelfde moment de juiste puzzelstukjes op het juiste aantal dieren plaatsen. Hoeveel papegaaien en hoeveel koeien zie je staan? Geschikt voor de kleinste handjes. Stimuleert het begrijpend denken en de fijne motoriek. Vanaf 12 maanden.

Pin It on Pinterest

Share This