Ieder kindje is uniek, daar hoort een net zo uniek geboortecadeau bij!


 

N°1

KNOBAG

Een authentieke, stoffen zak die heerlijk ruikt voor in de kamer van je kleintje. De knobag is gevuld met echte lavendel uit Frankrijk. Bij Atelier de Chantal bestel je deze persoonlijke knobags voor aan een deur- of kastknop in de babykamer. Gemaakt van 100% linnen met 100% Franse lavendel.

N°2

Knuffel Happy Horse – Koter Kado

Deze knuffel is toch fantastisch? Happy Horse Rabbit Richie knuffelkonijn mét lange oren. Baby’s zijn dol op deze zachte knuffel. Door de lange oren is hij al vroeg vast te pakken door de baby. En zie je het al voor je dat wanneer ze net een beetje kunnen lopen, ze dit konijn aan de oren achter zich aan slepen? Konijn praktisch net zo groot als ze zelf zijn. Te lief toch?

N°3

GEBOORTEDEKEN BABOUSKA

Babouska design is een Ne­­derlands merk dat originele, handgemaakte dekens voor baby’s (en kinderen) levert. De geboortedekentjes zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen, met uiteenlopende motieven in 9 kleuren. Er kan een tekst van maximaal 4 regels in de deken verwerkt worden, zoals een gedichtje of juist de naam en geboortedatum.

Geboortedeken (60×85 cm) komt in een luxe verpakking inclusief kaart.

N°4

PAPA BUBBLE

Oh zo lekker en leuk; je eigen geboortesnoep met de naam van je kindje. Bij Papa Bubble bestel je artistieke snoepjes in felle kleurtjes en verschillende varianten. Droomsnoepjes in zoete werkelijheid! Tip: in Amsterdam kan je live zien hoe de snoepjes gemaakt worden, een mooi proces! Ga langs op de Haarlemmerdijk 70 te Amsterdam. Online bestellen kan natuurlijk ook.

N°5

Babypakket – Goedgemerkt

Hoe leuk is dat? Een babypakket! Super als kraamkado en praktisch om alle nieuwe spulletjes goed te merken met de allerhandigste labels voor de allerkleinsten, maar ook… belangrijke momenten in de ontwikkeling van de baby op te merken. Het eerste vaste hapje, eerste nacht doorslapen, eerste lachje; in totaal hebben we 16 momenten gekozen. De kaarten kun je bewaren in het schattige bewaarmapje waar ook de naamstickers en superzachte instrijklabels in verzonden worden. 

N°6

Tipi tent Moozle met naam

Moozle is een klein familiebedrijf dat sinds 2007 Tipi tenten maakt. Inmiddels is het merk enorm gegroeid en kun je Moozle tenten zelfs in grote design magazines spotten. Wereldwijd worden Tipi tenten online bij dit bedrijfje besteld. En wij begrijpen waarom: alles is mogelijk. Kies zelf je maat, kleur, patroon, stokken en creëer je eigen geweldige tent met de naam van je spruit erop. Wat een dankbaar geboortecadeau. Voor nog meer te gekke Tipi tenten zie hier.

N°7

Kijk mijn bordje

Bij KijkMijne maak je zelf vrolijke en kleurrijke gepersonaliseerde bordjes van kunststof. Kies één van de lieve baby geboortebordjes en voeg de naam en geboortedatum van de baby toe of maak een uniek bordje met het geboortekaartje, tekening of foto van de kleine spruit. Een origineel kraamcadeau en een aandenken dat elke dag op tafel mag verschijnen. Elke maaltijd wordt zo een feest! De bordjes zijn slijtvast en (bijna) onbreekbaar.

N°8

KOFFERTJE 

In stijl naar je eerste echte logeerpartij. Dat wordt een feest met dit koffertje met naam en geboortedatum. Kies je eigen kleuren en lettertype en maak het zo naar je eigen smaak. On y va!

N°9

Snijplank op naam – uncoverlab

Op zoek naar een origineel en vooral stoer cadeau? Deze mooie snijplanken met luxe uitstraling worden handgemaakt in Friesland. De planken zijn gemaakt van kersen- of beukenhout en geolied met druivenpitolie. Kies een snijplank (met de naam Henkie, Sjon, Sjaan, Dikke Nelis enz.) en geef door wat er in gebrand mag worden. Denk aan extra namen, de geboortedatum etc. Een uniek geboortecadeau op naam!

Een iets ‘fijnere’ houten geboorteplank bekijk je hier.  zo’n mooie houten plank bekijk je hier.

N°10

Hamamdoek op naam 

Een heerlijk hamamdoek, customized naar eigen wens. Bij Ottomania bepaal je zelf de kleur, afbeelding en tekst van deze troeteldoek. Ideaal voor na het bad als baby en na het zwemmen als je kleine wat ouder is. Afmeting: 100 x 170 cm.

Pin It on Pinterest

Share This