Ieder kindje is uniek, daar hoort een net zo uniek geboortecadeau bij!

[display_rating_result post_id=”3517″]Knobag NR1

N°1 

KNOBAG

Een authentieke, stoffen zak die heerlijk ruikt voor in de kamer van je kleintje. De knobag is gevuld met echte lavendel uit Frankrijk. Bij Atelier de Chantal bestel je deze persoonlijke knobags voor aan een deur- of kastknop in de babykamer. Gemaakt van 100% linnen met 100% Franse lavendel.

€20 koop mij via www.atelierdechantal.com 

[display_rating_result post_id=”7953″]Houten treintje met naam Ikonictoys

N°2

Houten treintje met naam –

Ikonictoys

Welk kind speelt er niet met treintjes. En bij deze trein mag je echt zeggen ‘VAN MIJ!’ De naam wordt aan beide zijden van de trein gegraveerd in een van de tien lettertypes naar keuze. Je kunt ook de geboortedatum toevoegen. De houten naamtrein past op de bekende houten treinrails en op de treinen van de meeste merken. Het treintje is vervaardigd uit duurzaam gekapt beukenhout, de tekst wordt aangebracht d.m.v. lasergraveren. Het treintje is van Ikonictoys, een klein, jong Nederlands speelgoedmerk.

Vanaf €12,50  koop mij via www.Ikonictoys.nl

[display_rating_result post_id=”3519″]Geboortedeken NR 3

N°3

GEBOORTEDEKEN

BABOUSKA

Babouska design is een Ne­­derlands merk dat originele, handgemaakte dekens voor baby’s (en kinderen) levert. De geboortedekentjes zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen, met uiteenlopende motieven in 9 kleuren. Er kan een tekst van maximaal 4 regels in de deken verwerkt worden, zoals een gedichtje of juist de naam en geboortedatum.

Geboortedeken (60×85 cm) komt in een luxe verpakking inclusief kaart.

€149 koop mij via www.babouska.nl

[display_rating_result post_id=”3520″]Papa Bubble NR4

N°4

PAPA BUBBLE

Oh zo lekker en leuk; je eigen geboortesnoep met de naam van je kindje. Bij Papa Bubble bestel je artistieke snoepjes in felle kleurtjes en verschillende varianten. Droomsnoepjes in zoete werkelijheid! Tip: in Amsterdam kan je live zien hoe de snoepjes gemaakt worden, een mooi proces! Ga langs op de Haarlemmerdijk 70 te Amsterdam. Online bestellen kan natuurlijk ook.

Diverse prijzen koop mij via www.shop.papabubble.nl

[display_rating_result post_id=”7954″]Naampuzzel van CRE8

N°5

Naam Puzzel – CRE8

Elke letter van deze vrolijke puzzel bestaat uit meerdere stukjes, wat een echte uitdaging biedt voor het inzicht en motoriek van je kleine. Je bepaalt zelf de naam en kleurcombinatie. Deze puzzel is vervaardigd met een lasersnijder: de puzzelstukjes zijn gesneden uit plexiglas en het frame uit berken multiplex. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar (of eerder onder begeleiding van een ouder i.v.m. de kleine puzzelstukjes). Tip: ook de naamlamp €50 en de First adventure mobile €50 van Crea8 zijn te gek als persoonlijk cadeau.

Vanaf €22 koop mij via www.c-r-e-8.nl

[display_rating_result post_id=”7958″]Tipi tent Moozle met jouw naam

N°6

Tipi tent Moozle met naam

Moozle is een klein familiebedrijf dat sinds 2007 Tipi tenten maakt. Inmiddels is het merk enorm gegroeid en kun je Moozle tenten zelfs in grote design magazines spotten. Wereldwijd worden Tipi tenten online bij dit bedrijfje besteld. En wij begrijpen waarom: alles is mogelijk. Kies zelf je maat, kleur, patroon, stokken en creëer je eigen geweldige tent met de naam van je spruit erop. Wat een dankbaar geboortecadeau. Voor nog meer te gekke Tipi tenten zie hier.

€189 koop mij via www.etsy.nl

[display_rating_result post_id=”7959″]kijk Mijne bordje

N°7

Kijk mijn bordje

Bij KijkMijne maak je zelf vrolijke en kleurrijke gepersonaliseerde bordjes van kunststof. Kies één van de lieve baby geboortebordjes en voeg de naam en geboortedatum van de baby toe of maak een uniek bordje met het geboortekaartje, tekening of foto van de kleine spruit. Een origineel kraamcadeau en een aandenken dat elke dag op tafel mag verschijnen. Elke maaltijd wordt zo een feest! De bordjes zijn slijtvast en (bijna) onbreekbaar.

€16,95 koop mij via www.kijkmijne.nl

[display_rating_result post_id=”3524″]Koffer met naam NR8

N°8

KOFFERTJE 

In stijl naar je eerste echte logeerpartij. Dat wordt een feest met dit koffertje met naam en geboortedatum. Kies je eigen kleuren en lettertype en maak het zo naar je eigen smaak. On y va!

€15,95 koop mij via www.simplycolors.nl

[display_rating_result post_id=”7961″]Snijplank op naam uncoverlab

N°9

Snijplank op naam –

uncoverlab

Op zoek naar een origineel en vooral stoer cadeau? Deze mooie snijplanken met luxe uitstraling worden handgemaakt in Friesland. De planken zijn gemaakt van kersen- of beukenhout en geolied met druivenpitolie. Kies een snijplank (met de naam Henkie, Sjon, Sjaan, Dikke Nelis enz.) en geef door wat er in gebrand mag worden. Denk aan extra namen, de geboortedatum etc. Een uniek geboortecadeau op naam!

Een iets ‘fijnere’ houten geboorteplank bekijk je hier.  zo’n mooie houten plank bekijk je hier.

Vanaf €17,50 koop mij via www.uncoverlab.com

[display_rating_result post_id=”7966″]Hamamdoek op naam

N°10

Hamamdoek op naam 

Een heerlijk hamamdoek, customized naar eigen wens. Bij Ottomania bepaal je zelf de kleur, afbeelding en tekst van deze troeteldoek. Ideaal voor na het bad als baby en na het zwemmen als je kleine wat ouder is. Afmeting: 100 x 170 cm.

€24,95 koop mij via simplycolors.nl

Pin It on Pinterest

Share This