[display_rating_result post_id=”2803″] BEOORDEEL MIJAadje Piraatje NR1

N°1 

Aadje Piraatje viert feest

Van Marjet Huiberts

Vader kwam aan met een prachtige feesttaart, met slagroom en kaarsjes, 6 in totaal. Alle piraten begonnen te klappen en zongen met veel kabaal: er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is hij! Het liefste piraatje uit kinderboekenland is jarig en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd op het piratenschip.

Aadje Piraatje viert feest koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2811″]Nog 100 nachtjes NR2

N°2

Nog 100 nachtjes slapen

Van Milja Praagman

Wachten op je verjaardag duurt lang. Nog 100 nachtjes? Dan maakt Dorus zelf wel een feestje! En mama heeft gezegd dat ze mag gaan knippen… Overal ziet Dorus mooie lapjes. Knip knip, stukje uit het tafelkleed. Knip knip in de jurk aan de waslijn. Knip knip knip door de hele stad…

Nog 100 nachtjes slapen €13,95 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2806″]een heel jaar feest NR3

N°3

Een heel jaar feest

Van Guy Daniels en Dominique Mertens

Heb jij ook zin om een heel jaar lang te feesten? Met carnaval kun je lekker gek doen en je verkleden. Ook Pasen is zalig! Paaseitjes versieren en op zoek gaan naar de lekkerste chocolade, hmmm. En als het Halloween is, kun je het leukste griezelfeest beleven vol bibberplezier. Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten zorgt dan weer voor heel veel kindervreugde en magie. En met Kerstmis is het gezellig samenzijn met de familie, één warme periode van lichtjes en cadeautjes natuurlijk.

Een heel jaar feest koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2804″]Billy geeft een feest NR4

N°4

Billy geeft een feestje

Van Catharina Valckx

Billy is jarig en gaat samen met Pierke op pad om al zijn vriendjes uit te nodigen. Japie, het kleine broertje van Pierke, mag mee. Maar onderweg wordt Japie gekidnapt door een oude gier… Gelukkig eindigt het verhaal met een gezellige verkleedpartij waar iedereen met elkaar staat te dansen. Dit boek sprankelt van de humor, is aandoenlijk en soms ook een beetje eng. De personages zijn onvergetelijk. zelfs van de gier ga je houden.

Billy geeft een feestje €13,95 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2805″]Boer Boris wil geen feest NR5

N°5

Boer Boris wil geen feest!

Van Ted van Lieshout & Philip Hopman

Er is een lammetje geboren, is dat geen reden voor een feest? Nee, vindt Boer Boris, er zijn al zoveel lammetjes geboren, dat is niets bijzonders. En ook als er biggetjes geboren worden, hoeft een feest niet voor Boer Boris. Als er een worteltje wordt geboren, is dat ook al niet speciaal. Wanneer Boer Boris wel een feestje wil vieren….?! Dat lees je in dit zeer geslaagde boek.

Boer Boris wil geen feest €12,95 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2812″]SPINNIE SCHITTERT NR6

N°6

SPINNIE SCHITTERT

Van Frank Pollet & Moniek

Als Spinnie wakker wordt, hoort ze meteen ‘hiep hiep hoera’ van alle kanten want ze is jarig. Ze krijgt een kroontje op haar hoofd. Het is wel een beetje gek dat er geen cadeau is; dat mag ze zelf uitkiezen. Iedereen heeft een idee maar Spinnie weet zelf het beste wat ze wil: een feestje met al haar vriendjes. Maar de vriendjes die ze vraagt, willen alleen komen als ze iets bijzonders heeft en zeggen nee. Dan is Spinnie zo verdrietig dat ze haar gouden kroontje in het water gooit. Hoe zal haar verjaardag aflopen? Gelukkig is er aan het eind grote opluchting en schittert Spinnie, zoals dat hoort op je verjaardag. Bekroond met Leespluim van de Maand juni 2012.

Spinnie schittert€14,50 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2807″]Er zit een feest in mij NR7

N°7

Er zit een feest in mij

Van Ted van Lieshout

Uitgeverij Querido viert zijn vijfde verjaardag met gedichten over feesten in allerlei soorten en maten. Een Poëziespektakel over verjaardagen en Sinterklaas. Over partijtjes waar je je het liefst zou verstoppen of cadeaus die je wilde maar nooit kreeg. Maar er zijn ook gedichten over heel andere dingen, zoals een wandelende tak en de Snotterwokkel. Je bent van harte welkom op dit feest van woord en beeld! Feestorganisator Ted van Lieshout stelde dit boek samen met werk van 85 dichters en 25 illustratoren.

Er zit een feest in mij €14,95 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2809″]Het grote pinguïnfeest NR8

N°8

Het grote pinguïnfeest

Van Christian Jeremies

In het grote pinguïnfeest van Fabian en Christian Jeremies wordt feestgevierd!

Oma is jarig. Ze wil zich prachtig aankleden voor het grote feest, maar kan haar mooiste jurk nergens vinden. Het is ook een drukke boel in huis, want de hele pinguïnfamilie is gekomen. Pim en Paultje helpen oma met het zoeken naar haar feestkleren. Natuurlijk is er van alles te zien en te ontdekken. Niet eerder was een zoekboek zo’n groot feest. Goed voor urenlang kijkplezier!

Het grote Pinguïnfeest €12,99 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2808″]HET BOEKENFEEST NR9

N°9

HET BOEKENFEEST

Van Rian Visser

Mats wil graag een feestje geven, maar bijna al zijn vrienden zijn op vakantie. Zijn buurvrouw Guusje heeft gelukkig een heleboel boekenvrienden, die allemaal mogen komen. Het wordt een bijzonder feest.

Het boekenfeest €10 koop mij via www.bol.com

[display_rating_result post_id=”2810″]Het grote slaapfeest NR10

N°10

Het grote slaapfeest

Van David Melling

Konijn geeft een slaapfeest en Dorus mag ook komen. Met zijn leesboek in zijn rugzak gaat hij opgewekt op pad. Maar dan verdwaalt hij in het bos. Gelukkig wijzen de schapen hem de weg. Zij gaan gezellig mee naar het slaapfeestje. Het hol van konijn is alleen veel te klein voor al die dieren. Ze duwen, trekken en komen vast te zitten. Het is zo vol in het hol dat ze er met z’n allen uit barsten. Dan zien ze meteen de oplossing: samen slapen ze buiten onder de sterrenhemel.

Het grote slaapfeest €12,99 koop mij via www.bol.com

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest

Share This