Mannen – en vrouwen – opgelet! We geven jullie een ‘zetje‘, baar / werpgoud mag nee, moet! Want zeg nou zelf, daar worden we toch allemaal heel gelukkig van? Hierbij 10 x origineel baargoud, hoppa!


N°1

TEAR NECKLACE

De geboorte van je kind is wellicht het meest bijzondere moment ooit. Met de ’tear necklace’ draag je dit moment met je mee; door een kleine opening onderaan de druppel past er een traan in. Hoe mooi!

Druppel aan zilveren ketting €67, druppel aan waxdraad €57.

Koop mij via onzindesgin.nl

Helaas niet meer verkrijgbaar

N°2

DEAR MUM KETTING

De ‘Dear Mum’ ketting is ontworpen en gemaakt door Katja Schuurman, Tara Elders en Bibi van der Velden. Het is een fairtrade juwelenlijn voor ouder en kind genaamd Sam & Haas. De 3 moeders vinden het belangrijk om iets waardevols over te dragen aan een volgende generatie; een wereld waarin het contact tussen ouder en kind centraal staat voor dezelfde verbondenheid als tussen mens en milieu. Voor de sieraden worden uitsluitend zuivere materialen gebruikt: fairtrade goud en zilver. De ketting is verstelbaar in lengte (40 tot 50 cm) en is gemaakt van zilver, goud en roze carneol steentjes.

N°3

TEXTRING

Een spreuk, een wens of wellicht de geboortedatum van je kindje. Check textring.eu; in deze unieke ringen kan je een persoonlijk tekst laten zetten. Je tekst wordt met de hand in een zilveren of gouden ring geslagen. Volledig handgemaakt in een atelier in Utrecht. Et voila, prachtig baargoud.

Prijs op aanvraag.

N°4

MINI SNOEPHART

Juwelenontwerper Nadine Kieft maakt fijne en originele sieraden. Dit zoete collier is gemaakt van eco en fairtrade zilver. Het hartje is te bestellen met verschillende (eigen) teksten. Kieft gebruikt dan kleine letterstempels. Er passen woorden van ongeveer 5 letters op. Het hartje komt aan een dunne ketting van edelstaal. Deze specifieke hanger is niet meer in de collectie maar Nadine maakt wel van alles op maat, zie:

N°5

BIRDS RING

Deze romantische ring is een ontwerp van Alex Monroe uit London. Al 25 jaar ontwerpt Monroe prachtige juwelen geinspireerd op de natuur met Britse excentriciteit. Nieuwsgierig naar de designer? Neem een kijkje op about.

Tip: als je de ring besteld laat dan eerst een plaatselijke juwelier je vingermaat zeer nauwkeurig opmeten.

N°6

MINITIALS

Klein maar fijn. Deze kettinkjes met initialen zijn bedacht door 2 jonge moeders. De opties zijn enorm, zo kun je voor 14 karaat massief wit, geel of rosé goud kiezen. En leuk detail: je kunt je eigen Minitial ketting naar wens laten maken, alles is handgemaakt.

N°7

AMOUR AMOUR

Het Belgische merk van Katrin Wouters en Karen Hendrix, Wouters & Hendrix, maakt sieraden die net altijd even wat anders zijn. Deze goud vergulde ring met de tekst ‘amour amour’ is speels en romantisch tegelijk.

N°8

Geboortesteentjes

Lentekind of winterkind: met deze geboortesteen geef je een cadeau op maand en op maat! De edelsteentjes (7 mm doorsnee) zijn gezet in een 14 karaats gouden hangertje met een bewerkte zijkant. Het zijn in het lab gegroeide edelstenen en hebben daarom ook allemaal een andere prijs.

De steen wordt geleverd in een luxe doosje (groot of klein te bestellen).

€68,95 koop mij via mamakado.nl

Liever de edelsteen in het zilver? Dat kan ook.

€23,95 koop mij via mamakado.nl

N°9

PRECIOUS D

Love actually! Deze 14 karaat gouden armband is verkrijgbaar in rose, wit en geelgoud. Lengte: 16 cm. Dikte: 1 mm.

N°10

ERFSTUK

Heb je een dierbaar erfstuk in de kast liggen en draag je het amper of nooit?
 De Oogst Goudsmeden blaast dit stuk graag nieuw leven in. Hoe bijzonder om uit 3 generaties goud je geboortejuweel samen te smelten! Er is van alles mogelijk; een diamant of edelsteen als middelpunt van een nieuw juweel of een ring omgesmolten tot een bedel. Mail of ga langs voor meer informatie: oogst-sieraden.nl

Prijs op aanvraag.

Pin It on Pinterest

Share This