10x pretty voor Pasen

Hoera! Pasen is weer in aantocht en de bunnies springen je om de oren. Een update van vorig jaar: speciaal voor ELLE MAMA selecteerde Littles List de knapste konijntjes om in huis te halen- zo creëer je je eigen paasparade. Happy Bunny hunting!


N°1

Lamp konijn Joseph – Rose in April

Kijk deze bunny eens lekker shinen! Elke nacht een veilige vriend naast je bed- dat wil toch iedereen? Dit beeldige merk maakte naast deze lamp ook een knuffelkussen voor in bed: sweet dreams!

N°2

Konijn Cinnie XXL – Cindysign

Lekker languit knuffelen na een drukke schooldag: dát is fijn! Een zacht konijnenkleed voor op de kinderkamer of gewoon pontificaal in huis als stylish item. En kan je niet meer zonder? Koop dan de kleinere versie voor onderweg.
Het kleine formaat heb je voor €27,95 – verkrijgbaar via cindysign.nl

N°3

All-in-one en deken – Stella McCartney

Good old Stella is ook dol op bunnies, blijkt uit de steeds weer terugkerende konijntjes in haar collecties. Creëer je eigen konijn met deze prachtige items: liever wordt het niet! De deken is verkrijgbaar via www.stellamccartney.com

N°4

Placemat bunny – We Might Be Tiny

Paastafelstress is verleden tijd met deze praktische placemats: eerst schilder je de eitjes erop, en in een handomdraai liggen ze weer schoon op tafel voor het ontbijt. Easy does it!

N°5

Belle & Boo servies

Met het Engelse Belle & Boo ben je pas echt Easter proof… Dek de (kinder)tafel met het lieve servies of lees voor uit de mooi geïllustreerde boekjes met een jaren vijftig sfeertje. En na afloop handen wassen met de fijne hand soap. Cute én praktisch: daar houden we van.

N°6

Fabelab Bunny

Fabel + Laboratorium = Fabelab. Het merk Fabelab heeft heel veel leuke bunny items die ook ná de Paas nog leuk zijn dus check it out.
Fabelab heeft ook fijne (gratis) DIY downloads; lekker knutselen en toch stylish voor de dag komen. Met deze DIY eihouders bijvoorbeeld.

N°7

KNUFFELKONIJN – MAILEG

Deze knuffelkonijntjes van het Deense designmerk Maileg kun je sans-gêne in de woonkamer laten slingeren; zó mooi zijn ze. Elk seizoen komen er weer nieuwe accessoires, kleertjes en knuffels bij, en de combinaties zijn eindeloos. Een echte musthave voor bunny lovers en mini fashionistas.

N°8

Muziekdoos konijntje – Djeco

Djeco slaat keer op keer de spijker op z’n kop, bewijst ook dit geweldige muziek-en-sieradendoosje-in-één weer. Welk meisje wil dit nou niet op haar kamer? Een lief en tijdloos cadeau voor je eigen kleine bunny.

N°9

The Wonderful World of Fifi Lapin

Please meet Fifi Lapin: een konijn dat elke kindje móet kennen… Van posters tot pins, alles is even leuk en stylish (vooral voor kleine dametjes). En speciaal voor de iets oudere meisjes (én hun mama) is er de stijlbijbel Boek The Wonderful World of Fifi Lapin ‘Style Secrets of a Furry Fashionista’. Geweldig toch?

N°10

Dressing up kit Bunny – Meri Meri

Be a Bunny for one day! Met de dressing up kit van Meri Meri is dit zo gepiept. Dit coole merk werd in 1985 opgericht in LA en bleek een doorslaand succes. En zeg nou eerlijk: die oren wil je stiekem toch zelf op (op z’n minst naar een leuk feestje!)?

Pin It on Pinterest

Share This