Littles List

Littles List is opgericht in het najaar van 2015 door Joep Moolenburgh en Sophie ten Bokkel Huinink. Vanwege andere persoonlijke interesses zoeken wij een nieuwe, enthousiaste eigenaar(s) die deze website verdient en nog verder kan brengen.

Voor meer ins & outs over Littles List kijk hier.


LITTLESLIST.NL is een lifestyle website voor ouders, die handige, fijne én mooie spullen voor hun kinderen zoeken. Je vindt er overzichtelijk– in hitlijsten– de beste en leukste baby- en kinderproducten.

Wij zoeken een nieuwe eigenaar(s) voor Littles List: een organisch groeiende website met bereik richting 20.000 unieke bezoekers per maand én een boel potentie. 

Een vliegende start

Wil jij een vliegende start maken met een mooie, goed onderhouden lifestyle website? This is what you get:

 • de domeinnamen Littleslist.nl en Littleslist.com – lijstjes voor kleintjes met behulp van kleine lijstjes! Ook de domeinnaam Littlelist.nl is eigendom
 • een verdienmodel bestaande uit advertorials, samenwerkingen en affiliates
 • lage vaste kosten
 • een bereik richting 20.000 unieke bezoekers per maand en ruim 3.000 volgers op social media
 • een duidelijk concept dat niet persoonsafhankelijk is: wij zijn niet het gezicht van de website
 • een compleet ingerichte mobile proof responsive website (WordPress, Divi sinds 2018) waar je direct mee aan de slag kunt
 • up-to-date content vanaf 2015, alle content (beeld en tekst) op Littles List is volledig door onszelf en experts samengesteld
 • goede vindbaarheid in Google (SEO proof)
 • fans! (organisch gegroeid).

DOELGROEP

Met name Nederlandse en Belgische (toekomstige) ouders en Engelstalige expat moms (to be) in de leeftijd van 25 tot 45 jaar uit het midden- en hogere segment. Littles List bereikt het hart van de doelgroep, die organisch tot stand gekomen is.

CONCEPT

We cherry pick and rank for your little one[s]. Littles List selecteert met hart en ziel: persoonlijke selecties op productniveau door onszelf of door experts. Experts – een slaapcoach of een mom (of dad!)preneur – die vanuit hun vakgebied bijdragen aan diverse hitlijsten. We beat the algorithmes en maken ouders en verzorgers blij met overzichtelijke, listige lijstjes met de leukste producten uit de world of kids, in de leeftijd van nul tot en met acht jaar.

SAMENWERKINGEN EN AFFILIATES

Littles List werkt met diverse partijen samen. Er zijn wekelijkse thema hitlijsten voor ELLE MAMA gemaakt. Daarbij hebben we samenwerkingen met webshops zoals bol.com en psikhouvanjou. Littles List heeft veel kwalitatieve backlinks, linkbuilding en diverse inkomsten uit affiliates (Awin, Performance Horizons – Wehkamp en AH – bol.com & TradeTracker).

TECHNISCH

De meeste elementen in het WordPress CMS van Littles List zijn op maat gemaakt (RSS nieuwsbrief, leeftijdsfilter etc.). De eind 2017 ingebouwde (Divi) builder is flexibel, gebruiksvriendelijk – je hebt geen coding nodig – en makkelijk te onderhouden. Alle pagina’s en berichten zijn SEO Yoast proof, wat resulteert in verschillende eerste zoekpagina’s van Google.

POTENTIE

Kijk jij graag vooruit? Jouw toekomst met Littes List heeft enorme potentie!

 • de website is makkelijk te vertalen via een plugin naar het Engels: veel beeld, weinig tekst. Het .com domein is aanwezig. The world is your playground!
 • snellere groei; wij posten momenteel eenmaal in de twee weken een nieuw bericht en hebben een bereik van 20.000. Content is King, meer posten = meer bereik
 • uitbreiding met eigen shop of te gek videokanaal mogelijk, denk aan: tried & tested en how to vlogs
 • uitbreiding van de doelgroep, bijvoorbeeld met kinderen ouder dan acht jaar.

Littles List Gezien in de pers

Intresse?

Wil je meer informatie, cijfers of een toelichting ontvangen? Mail ons via info@littleslist.nl.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE

Pin It on Pinterest

Share This