Onmisbare Kinder Reisproducten

Ik ga op reis en neem mee

Het is zomer! En dat betekent dat de grote vakantie in aantocht is… Waar je ook naartoe gaat, het buitenland of een fijne plek in Nederland, reizen met (kleine) kinderen vergt altijd enige voorbereiding. Want wat heb je écht nodig voor onderweg, wat is praktisch qua bagage en hoe houd je ze zo lang mogelijk bezig? Reislustig als we zijn bij Littles List, wisselen we voorafgaand aan elke vakantie eindeloos tips en tricks uit- en die delen we hier met jou! En we gaan zelfs nog een stapje verder, want álle –volgens ons- onmisbare reisbenodigdheden vind je terug op de fijne website PSikhouvanjou.nl. Dat scheelt weer uren online struinen… Eindelijk eens relaxed inpakken!

 

Ik ga op reis en neem mee…

 

Kindertrolley

∨ Check

De ontdekking van dit geweldige product luidde bij ons het eind van het ‘sjouw je een ongeluk’ tijdperk in… De trolley is koffer, vervoersmiddel en loopkar in één en maakt reizen ineens zoveel gemakkelijker. Het grotere speelgoed-voor-onderweg kun je hier gemakkelijk in kwijt (denk aan puzzels, blokjes of tekenspulletjes), en de trolley past qua afmetingen in vrijwel alle compartimenten. Ook handig voor op de eindbestemming: jullie kunnen eindeloos flaneren over de boulevard, en als je kindje moe is, vormt deze trouwe viervoeter het perfecte vervoersmiddel!

 €129,95 koop mij via psikhouvanjou.nl

 

 

Rugzak

∨ Check

Wil je kindje ook een eigen tas mee? Kies dan voor een rugzak; dat draagt gemakkelijk, kan tegen een stootje en neemt niet al teveel ruimte in. Wij stoppen er sowieso voorleesboekjes in (Mama kwijt is grote favoriet!). Voor tijdens een lange autorit het Auto zoekboek.  Fijn voor in het vliegtuig: Otto in de luchthaven + raamstickers  en een kleurboek de Tekenatlas  met stiften is ook altijd een goed idee (sinds we de cappi viltstiften van Stabilo ontdekten zijn we nooit meer kleurtjes kwijt! Scheelt weer in zoeken én kosten).

Bijkomend voordeel van een goede rugzak: je kunt ‘m gewoon blijven gebruiken als het schooljaar weer van start gaat in september. Goeie investering!

Dotcomgiftshop rugzak wereldkaart:

 €17,95 koop mij via psikhouvanjou.nl  

Sass & Belle rugzak:

€17,95 koop mij via psikhouvanjou.nl

Tip voor wat oudere kids: de rugzakken van Engelpunt (gemaakt van gerecyclede flessen)

 

Luiertas

∨ Check

Heb je écht nog een kleintje, dan is en blijft een goeie luiertas een must… Verschillende vakjes, stevige hengsels en, van essentieel belang: kan in de wasmachine. Leuke modellen waarmee je zelf (of je man) ook gezien wil worden zijn schaars, maar deze tas van Nobodinoz checkt alle boxes op dat vlak!

€53,95 koop mij via psikhouvanjou.nl

Lunchbox + Drinkbeker

∨ Check

Wie met (kleine) kinderen reist, moet altijd denken aan snacks en hapjes voor onderweg. Zo houdt je ze rustig, kun je je eigen eetschema een beetje blijven volgen en weet je in ieder geval zeker dat ze iets lekker vinden tijdens de rit of vlucht. Wij gebruiken standaard lunchboxes met daarin de favorieten (variërend van stukjes appel en banaan tot gezonde koekjes of, jawel, chocola…). Geen viezige boterhamzakjes of alufolie pakketjes meer dus! Ook krijgen ze hun eigen drinkbeker mee; geen geknoei en zeer handig tijdens de vakantie.

Lunchbox van Skip Hop met bijpassende drinkbeker voor de kleintjes:

€12,95 en 7,95  koop mij via psikhouvanjou.nl

Voor de grotere kinderen: de Eco Lunchbox van Sunnylife(gemaakt van bamboo melamine) en de coole RVS drinkbekers van BLAFRE.

Knutselspullen + Spelletjes

∨ Check

Naast voorleesboekjes en wat speelgoed doen knutselspulletjes en spelletjes het altijd goed, niet alleen onderweg maar ook tijdens de vakantie. Kleurplaten en een tof tekensjabloon van Djeco  zijn extra handig als het een keer regent!  Bij ons elke keer weer vaste prik en groot succes. Grappig om al reizend ingemaakt te worden door je peuter of kleuter tijdens een spelletje memory uit de reisspellendoos van Mudpuppy (bevat memory, domino, bingo en een spinner game). Of een klassiek kaartspel zoals Hiboufou of Mistigri van Djeco. Leuk én leerzaam voor onderweg en om thuis nog een keer mee te spelen!

Knutselspullen en een spelletjes van Djeco:

Vanaf €3,95 koop mij via psikhouvanjou.nl

Ps. Fijne vakantie!

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Psikhouvanjou.nl,  maar de inhoud is 100% van Littles List. PSikhouvanjou is een webshop met speelgoed en kinderkamer accessoires. Hun assortiment is decoratief, grappig en vernieuwend en daar houden wij ook van!

Lees ook:
Tips voor de autoreis:

Top 10 Pret op de achterbank

Tips voor de vliegreis:

top 8 Elle Mama baby on board

Top 10 The Travelling Toddler

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Wat vind jij van deze (hit)lijst?

*

logowww

100 sites to surf, 1.000 buttons to click and 10.000 things to do... Stop!

Let us do the selecting so you can enjoy your kids.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE