A new kid in town: De Camer!

Onze eigen Sophie zit vol in de verbouwing van hun nieuwe appartement in Amsterdam en dat is best een klus, naast twee drukke banen én een gezin. Van vloeren tot keuken, van kranen tot lichtpunten- overal moet ze over beslissen en, moeilijker nog, keuzes maken… Maar: het eind is in zicht en nu kan het leuke werk gaan beginnen: de inrichting!

Speurders als we zijn is dat natuurlijk een feest, en de ene winkel is nog leuker dan de andere. Vorige week ontdekten wij een nieuwe cherry als het gaat om interieur én heel veel andere leuke zaken: De Camer in Amsterdam. Denk boho, denk Afrika en vooral veel stoer, hout en steen. Eigenaresse Merel Le Conge Kleyn heeft een fijne neus voor unique finds en richtte haar winkel zó in dat je echt alles wil hebben, en wel meteen. De oude garage (voormalig restaurant Pistache) waarin ze zich vestigde leent zich nogal goed voor haar spullen: een betonnen vloer, groene tegels aan de muur en oude piepende schuifdeuren. De perfecte setting voor de vele kussens, lampen, stoelen en tapijten. Schatten voor in de kinderkamer! En dan noemen we nog niet eens de mooie mokken, servetten, dekens, boeken en kaarsen… Gekke hebbedingetjes heb je al voor prima prijzen; de eyecatchers zijn duurder.

Leuk detail: achterin het pand (dat ze deelt met een wijnwinkel, ook fijn!) is een mooie ruimte die je kunt huren voor evenementen (kinderfeestjes!)- indien gewenst kan Merel de styling op zich nemen. En geloof ons: dat wil je!

Nieuwsgierig? De Camer bezoek je op het Frederiksplein 6 in Amsterdam.

Bestellen vanuit je luie stoel kan natuurlijk ook via de webshop maar langsgaan is natuurlijk leuker!

 

 

Ben je toevallig bezig met het kinderfeestje van je spruit en wil je nog meer inspiratie? Wij zijn fan van dit boek: Het hele jaar feesten van Lisa Wade & Daan Rot

 

Voor meer inspiratie voor de inrichting voor je mini kijk vooral hier.

Pin It on Pinterest

Share This