Gespot op de Negenmaandenbeurs 2017 Amsterdam!

Speurders als we zijn toog Littles List afgelopen zaterdag naar de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Een dag lang cherries spotten: hoe leuk is dat! Alle ins & outs vind je natuurlijk binnenkort terug in onze nieuwe hitlijsten, maar een klein voorproefje willen we je niet onthouden dus check deze fijne cherries.

Happy cherry picking!

N°1 

Hema Bamboe verstelbare rompers

Onze eigen Hema heeft niet één, maar liefst twéé vernieuwende elementen laten zien: überzachte newborn rompertjes van bamboe met een dubbele rij drukknoopjes! Dubbel duurzaam dus, want het gebruik van bamboe is in meerdere opzichten goed voor het milieu, én de rompers gaan langer mee doordat ze verstelbaar in lengte zijn. Echt Hema.

Bekijk hier newborn babysetje limited edition vanaf €15

N°2 

Chocobombes

‘Snoep gezond, eet een appel’ gaat helaas niet altijd op tijdens je zwangerschap (én daarna)… Herkenbaar? Voor ons bij Littles List wel, helaas. Speciaal voor dit ‘probleem’ bedacht Naomi Jansen Chocobombes: bonbons met een gezonde vulling, die ook nog eens zijn afgestemd op de voedingsstoffen die belangrijk zijn tijdens je zwangerschap. Wij proefden de linzen-framboos variant en geloof het of niet: HEERLIJK!

Bekijk hier per doosje met drie bonbons €9,95

N°3 

Aai Care First Breath care for indoor air

Dat onze lucht(kwaliteit) lang niet altijd optimaal is, is bekend. In huis kun je daar nu wat aan doen met behulp van deze prachtig vormgegeven monitor die je via een app op de hoogte houdt van de luchtkwaliteit in bijvoorbeeld je babykamer. Is eenmaal vastgesteld wat de boosdoener is, dan helpt Aai Care een oplossing te bedenken. Praktisch, mooi én veilig: drie vliegen in een klap!

Bekijk hier vanaf €199

N°4 

Oh-lief Natural Baby Products

‘Natural, Organic, Handmade with Love’ is de slogan van dit Zuid-Afrikaanse bedrijfje en dat zie je ook duidelijk aan de producten af. Vooral de Baby Box vonden we errug leuk; boordevol met hun bestsellers voor moeder én baby. Wij zijn fan!

Bekijk hier Oh-Lief Baby Box vanaf €29,95

N°5 

Eko Menu 9 maanden menu

Het 9 maanden menu; wekelijks gezond en gevarieerd eten als jonge of aanstaande moeder. Je krijgt wekelijks een eigen begeleidend brief met informatie over het menu van die week en wetenswaardigheden. Je bent lid van de 9 maanden community! Naast het 9 maanden menu zijn er nog diverse andere menu’s te verkrijgen voor ieder wat wils, dus ook voor je kleintje(s) en de rest van de familie. Thuisbezorgd of zelf af te halen bij de Ekoplaza: van dat soort verantwoorde hulp worden wij dus blij. Gezond, gevarieerd én lekker eten, binnen 30 minuten op tafel. Easy does it.

Bekijk hier familie menu vanaf €49

N°6 

Doona autostoel (zie foto hieronder)

Niet nieuw, wél blijvend handig: de Doona maxi cosi/autostoel met geintegreerde wieltjes. Geen gezeul meer dus, want in een handomdraai tover je de maxi cosi om tot kinderwagen-voor-de-korte-ritjes. Licht, veilig en zelfs mee te nemen in het vliegtuig vanwege het compacte formaat. Hadden wij het maar uitgevonden!

Bekijk hier vanaf €379,90

Pin It on Pinterest

Share This