House of Jamie

Goed nieuws! Kenden we de fijne basics van House of Jamie al jaren voor onze kleinsten, nu komt het Amsterdamse merk ook met kleding voor kindjes tot acht jaar. Yay!

Tegelijk met haar nieuwe herfst- en wintercollectie lanceert het merk dit najaar de grotere maten: een ‘grown up’ collectie die zowel minimalistisch, sophisticated én rebels is. Dat belooft wat.

De gehele lijn is gemaakt van superzacht eco-friendly katoen en bepaalde modellen zijn nu voor zowel babies als hun grotere broer of zus te bestellen. Voor de boys lonkt de Knee Patch Jogger en voor meisjes is er de Dungaree Dress; een speciale Collar Bodysuit houdt de minis warm tijdens de winter.

Mooi de Kerst in: Go get it!

ECOLOGISCH & FAIR TRADE

Welcome to our playful little universe! House of Jamie is een eigentijds merk dat alles heeft voor je baby, de babykamer en nu dus ook voor grote broer of zus. Met de tijdloze ontwerpen en mooie natuurlijke materialen haal je altijd iets unieks in huis. House of Jamie selecteert de fijnste en meest eco-friendly stoffen voor haar collecties. Zacht voor kids en duurzaam in gebruik. De kleding en accessoires worden ontworpen in Amsterdam en met veel zorg en aandacht geproduceerd in Istanbul. Alle producten zijn 100% Fair Trade en kinderarbeid-vrij.

Kijk hier voor de hele House of Jamie kids collectie. Baby 0 tot 24 maandan, Boys and Girls 1 tot 8 jaar, Let’s do some shopping! 

Voor meer leuke blogposts van Littles List kijk hier.

Pin It on Pinterest

Share This