Volgens een pas verschenen studie over welzijn door UNICEF, zijn Nederlandse spruiten de gelukkigste kinderen ter wereld- althans, we voeren de lijst aan van 29 van de rijkste geïndustrialiseerde landen.

Dat is nog eens positief nieuws in deze woelige tijden!
Is het de vrije opvoeding, het eeuwige buitenspelen, of zijn onze kindjes voornamelijk zo gelukkig omdat ze chocoladevlokken op hun boterham mogen eten? De auteurs van het boek The Happiest Kids in the World gingen op onderzoek uit en het Amerikaanse tv-programma Today wijdde daar deze week een geestig filmpje aan. Wat de verklaring ook is: we mogen er best een beetje trots op zijn… Klein maar fijn gaat wederom op!

Bekijk hieronder het filmpje:

 

Boek De gelukkigste kinderen van de wereld Opvoeden The Dutch Way

Van Michele Hutchison Rina Mae Acosta

Michele Hutchison en Rina Mae Acosta zijn beiden met een Nederlander getrouwd. Ze wonen in Nederland en voeden hier hun kinderen op. Allebei hopen ze  voor hun kleintjes op het typisch Nederlandse resultaat dat ze overal om zich heen zien: evenwichtige en onafhankelijke baby’s, kinderen en tieners. Met een scherpe blik en humor observeren ze de Nederlandse praktijken, in de hoop het geheim te ontrafelen. Koop hier het boek:

€19,99 koop mij via Bol.com

 

 

Meer leuke nieuwtjes, tips & tricks van Littles List lees je hier.

Pin It on Pinterest

Share This