LEGO gadget Nimuno Loops

Bouwen to the Max! Dankzij dit lego tape kun je werkelijk overal bouwen; op z’n kop of in een bocht, niets te is gek. Wat een super uitvinding van twee ontwerpers uit Kaapstad. Wij zijn er blij mee want Lego is toch wel het allerbeste speelgoed ooit gemaakt, hier kun je op voortbouwen!

De dubbelzijdige tape met de naam ‘Nimuno’ is flexibel en kan in stukken worden geknipt, waardoor kinderen niet meer altijd op een speciaal bord, aan tafel of op de grond hoeven te spelen maar bijvoorbeeld ook de muur, ander speelgoed of de koelkast als speeloppervlak kunnen gebruiken.

Er zijn ineens veel meer mogelijkheden! Met de gekleurde blokjes en je eigen fantasie kun je er werkelijk van alles mee maken want met de tape bouw je binnen no-time hele bruggen en huizen. Ook benieuwd naar het flexibele Lego tape? Bekijk hieronder het filmpje:

Het project is tot stand gekomen dankzij crowdfunding op Indiegogo, waar de tape ook besteld kan worden (ze leveren wereldwijd!). Wel even geduld nog want de eerste leveringen zullen pas plaats vinden in juli.

Meer Lego

Meer leuke nieuwtjes, tips & tricks van Littles List over Lego lees je hier:


 

 

DUURZAME LEGO BLOKJES

Vers van de pers! Lego komt met duurzame blokjes! In 2018 staan er al een paar ontwerpen op de planning en in 2030 is het streven om alle Lego blokjes duurzaam en eco vriendelijk te krijgen. Hoe dan? Ze gaan de stenen maken van plantaardig plastic verkregen uit suikerriet. Mooie plannen dus! Lees er hier alles over en bekijk hieronder de video:

Pin It on Pinterest

Share This