‘Negen maanden op, negen maanden af’. Dat is wat ze zeggen na een zwangerschap. Negen maanden om op te bollen, en negen maanden om weer in je oude shape te komen. Maar jeetje, daar worden we niet altijd even blij van, toch? Vooral niet van die hardnekkige laatste 2 kilo’s die geen afscheid lijken te willen nemen. Of die buik die toch net iets ruimer in haar velletje zit sinds de zwangerschap. We gaan je helpen die ‘negen maanden af’ wat in te korten met wat nuttige tips.


 

N°1

Sportprogramma van bbb health boutique

Na je bevalling gaat je lichaam namelijk weer terug naar zijn oude vorm. Maar dit betekent niet dat je lichaam meteen weer net zo strak en gespierd is als voor de zwangerschap. Om dat te kunnen bereiken is sport en gezonde voeding erg belangrijk. Dus, ben je weer een beetje bijgekomen na de geboorte van je baby en wil je weer back in shape komen na de bevalling? Dan is het goed om het sporten weer op te pakken. Maar wel op de juiste manier en met de juiste begeleiding. Bij bbb health boutique helpen ze je graag. Zij hebben speciale programma’s voor alle mama’s, waarbij je op een veilige manier weer gaat sporten. Hun sportprogramma’s voor moeders beginnen vanaf zes weken na de bevalling. 

N°2

Killerbody 3 – Fajah Lourens

Dé fit queen van Nederland, Fajah Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor de tijd tijdens en ná de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag hoe je snel weer je oude figuur terugkrijgt. Een raadgever met trainings- en voedingsschema’s, lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen. Als het Fajah is gelukt dit lichaam te creëren naar haar zwangerschappen, moet het jou ook lukken!

N°3

P-CL-E olie – Biodermal

Deze olie is echt een geschenk voor alle ietwat lubberende buiken. Het versoepelt en hydrateert en biedt geweldige huidverzorging bij striae, littekens en droge huid. Biodermal P-CL-E olie ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. De unieke combinatie van oliën is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van bstriae (huidstriemen) en littekens te helpen verminderen. De P-CL-E olie voedt en beschermt de droge huid en helpt de huidteint en huidelasticiteit te verbeteren. Een prettige bijkomstigheid: trekt snel in de huid. Én dermatologisch getest.

N°4

Sportschoen – Air Tone

Ze verdienen dan misschien niet de schoonheidsprijs, maar fit worden zonder écht moeite te moeten doen, is ook wat waard. Loop je moeiteloos fit met deze Air Tone sportschoenen, ontworpen om gewicht te verliezen en je spieren te verstevigen door te wandelen. Ze zijn ideaal om de houding en bloedsomloop te verbeteren, spieren te verstevigen en calorieën te verbranden met elke genomen pas. En mocht je denken ‘Dat loopt toch voor geen meter?’, dan vergis je je. Deze comfortabele trainingsschoenen bieden juist grote stabiliteit. Ze hebben antislip zolen, een wiegend hiel- en tenenstuk, gewatteerde anti-blessures instap en een luchtcompartiment voor zachtere passen waardoor de impact op de rug, knieën en heupen vermindert. Inclusief 3 verschillende paren veters in felle mooie kleuren (roze, groen en blauw). Easy does it. 

N°5

Gezond bakken – Amber Albarda

Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je om op je oude gewicht terug te komen alleen maar wortels moet knagen. Dat zou het leven een stuk minder leuk maken, toch? Een lekkere snack maakt een stuk vrolijker. En nog vrolijker maakt het feit dat gezond echt niet saai of smakeloos hoeft te zijn. Dat bewijst Amber Albarda in haar boek ‘Gezond bakken’. Zoete en hartige lekker dingen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten. Denk aan kaaskoekjes, chocoladetaart, bananenbrood of aardbeienscones. Niets mis mee! Schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor gebak en hartige snacks.

Pin It on Pinterest

Share This