Wasmiddel voor de allerkleinsten. Iets om over na te denken. Want babyhuidjes zijn zo heerlijk zacht, maar ook teer en uitermate gevoelig. De onderhuid, de dikste laag van de huid, vormt een natuurlijke barrière tegen alle vormen van agressie van buitenaf. Die laag is bij baby’s nog heel dun en doordringbaar. Bovendien heeft een baby een veel groter huidoppervlak in verhouding tot hun gewicht dan volwassenen. Resultaat: als je een product aanbrengt op de babyhuid is de concentratie die in het organisme terecht komt veel groter dan bij een volwassene, en is er dus ook een verhoogd risico op vergiftiging. Daarom kun je baby’s huid maar beter met zorg behandelen. Maar natuurlijk willen we ook die worteltjesvlekken, zure melk spuugvlekken, gele spuitpoepvlekken, en ga zo maar door, uit die mooie kleertjes verwijderen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor wasmiddel dat zorg draagt voor het wasgoed en tegelijk de gevoelige huid beschermen. Dus… een top 7 met heerlijke, fijne wasmiddelen die perfect zijn voor de mooie zachte babyhuidjes. 


N°1

Le CHAT BABY

Le Chat Baby is een wasproduct dat samen met kinderartsen is ontwikkeld om de kleertjes van baby’s en jonge kinderen schoon te houden en hun gevoelige huid te beschermen. De formule werd speciaal ontwikkeld om korte metten te maken met de vlekken die baby’s maken (ontbijtgranen, wortelen, melk, …) en is ideaal voor zowel handwas als machinewas.

N°2

Baby Extra Mild Aloë Vera – Planet Pure

Biologisch vloeibaar wasmiddel met krachtige plantaardige saponine-extracten. Vrij van chemicaliën en beschermt dus de huid, gezondheid en het milieu. Speciaal voor onze kleintjes, extra milde en zachte formulering. Geschikt voor gekleurde, fijne en sterk bevuilde was. Hygiënische reinheid met een frisse aloë vera geur. Eén fles is voldoende voor 38 wasbeurten met licht tot normaal bevuild wasgoed.

N°3

ARIËl Baby

Ariel Baby is de ideale oplossing om babykleertjes te wassen met een zachte formule. Kleertjes voelen na het wassen zacht aan op de gevoelige huid. Dankzij de voorbehandelingsdop verwijdert het hardnekkige vlekken zoals babyvoeding.

N°4

NEUTRAL SENSITIVE BABY

Neutral Parfumvrij Wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Neutral wasmiddel is geschikt voor de gekleurde was. De parfumvrije formulering maakt kleding effectief schoon en is bovendien mild voor de huid en voor de kleding. Het wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Uiteraard is het wasmiddel ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Neutral Parfumvrij Wasmiddel verwijdert vlekken effectief door krachtige enzymen en houdt de kleur van je was langer stralend.

N°5

L’arbre vert special baby

Speciaal vloeibaar wasmiddel voor babykleding met ecolabel. Dus gegarandeerd zonder enzymen, synthetische stoffen en allergenen.

N°6

DETTOL LAUNDRy cleaner

Dettol Toevoeging bij de was reinigt de kleren grondig, zelfs bij 30°C. Zorgt voor een perfect hygiënische was en is zacht voor de gevoelige huid. Zonder geur- en kleurstoffen.

€0,72 per wasbeurt koop mij via bol.com

N°7

ATTITUDE LIttle ones

Het krijgen van een baby en de bijbehorende was neemt een groot deel van de tijd in beslag in het dagelijks leven van jonge ouders. Daarom is het belangrijk om het goed te doen en biedt dit Attitude wasmiddel de oplossing, want het is een veilige en effectieve manier om schone babykleertjes te krijgen zonder schadelijke ingrediënten. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van de baby, terwijl de was schoon en zacht is. Ook geschikt voor het wassen van katoenen luiers.

€0,72 per wasbeurt koop mij via pandoe.nl

Pin It on Pinterest

Share This