‘Slaap kindje slaap…’. Wist je dat slaap heel belangrijk is voor een kindje? Slaap zorgt voor een goede lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. En eerlijk is eerlijk: ouders worden ook blij van een goed slapend kind, toch? Dus om je kindje lekker te laten slapen, is het belangrijk om de beste slaapcondities te creëren. En het oog wil ook wat natuurlijk! Een mooi slaapkamertje met heerlijk, kwalitatief beddengoed is dus geen overbodige luxe. We hebben daarom een prachtig lijstje met onmisbaarheden voor je samengesteld.


 

N°1

Jollein Babynestje Mini Dots

Het woord zegt het eigenlijk al, een nestje voor je baby. Als het aan ons zou liggen zouden we ons erin oprollen met de gordijnen dicht. Dat komt omdat het er zo ‘cosy’ uitziet. Voor je baby een heerlijk plekje om te liggen of te slapen. Je kunt het nestje in de boks, op de grond, midden op de keukentafel of naast je op de bank leggen… waar je maar wilt. Baby’s love it!

€54,95 KOOP MIJ VIA WWW.SLAAPTEXTIEL.NL

N°2

Mobiel Maan Dolly

Mobiel Maan Dolly is te gebruiken als mobiel of als decoratie in bijvoorbeeld een klamboe of speeltent. De hanger oogt extra feestelijk door de sprankelende sterretjes die onder het halve maantje bungelen. Laat nu de avond maar vallen, onder dit maantje is het heerlijk dutten!

€29,95 KOOP MIJ VIA WWW.SLAAPTEXTIEL.nl

N°3

My Sweet Baby Slaapzak Two Hearts Dots

Lekker lang dommelen of dromen in je nieuwe slaapzak. Deze slaapzak blijft bijzonder zacht, mooi glad en perfect in model.

€24,95 KOOP MIJ VIA WWW.SLAAPTEXTIEL.NL

N°4

Hydrofielle Luiers

Je kunt gewoon niet zonder. Te gebruiken als extra bescherming (tegen spuugjes en kotsjes) voor over een matrasje, over het boxkleed, in de kinderwagen (om niet te spreken van de oorspronkelijke functie: een luier. Of perfect om je baby mee droog te maken na een lekkere badsessie). Te koop in alle kleuren en maten, in de mooiste motiefjes.

Vanaf €13,95 KOOP MIJ VIA WWW.SLAAPTEXTIEL.NL

N°5

Beddengoed van Slaaptextiel.nl

Op deze heerlijke, te schattige dekbedovertrekken zou je als volwassene bijna een beetje jaloers worden. Beddengoed van Slaaptextiel.nl voelt zacht en comfortabel aan en is gemakkelijk in onderhoud. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. Te leuk toch?

Vanaf €19,75 KOOP MIJ VIA WWW.SLAAPTEXTIEL.NL

N°6

GORDIJNEN

nderschat nooit een nut van een goed gordijn voor een kinderkamer! Het is de sleutel naar succes voor een goed slaapje. Wij houden van plisségordijnen. Dit zijn prachtige plooigordijnen gemaakt van stijlvolle stoffen met mooie weefsels en patronen. Topjaloezieën maakt plisségordijnen en honingraat plisségordijnen perfect op maat voor alle  ramen. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit een veel verschillende transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen. Een no-brainer om voor deze laatste soort te gaan 😉

 Koop mij via topjaloezieen.nl

Pin It on Pinterest

Share This