Iedereen wil toch het beste voor zijn of haar pasgeboren, tevens rijkste bezit? De kleinste baby’tjes, die zo afhankelijk zijn, verdienen de beste zorg en alle liefde. We kunnen er lang of kort over praten, maar we houden het simpel. We hebben een online shop gevonden waar ze de allerleukste, meeste praktische, nou ja, eigenlijk gewoon alle goede dingen voor jouw pasgeboren wondertje hebben. Van geboortecadeaus, tot verzorgingsproducten, van informatieboeken tot knuffeltjes… noem maar op. Ook voor je premature kindje kun je hier je lol op! En van al die mooie spullen hebben we een Top 5 samengesteld.


 

N°1

Kleine Kanga invulboek

Je kindje is geboren, in het ziekenhuis. Het is te vroeg, te klein of ziek. Of een combinatie hiervan. Een nieuwe wereld gaat open. Je komt ineens in aanraking met allemaal nieuwe situaties, woorden en medische zaken, en in die achtbaan gaat de tijd ongelofelijk snel. Er gebeurt elk moment wel iets en je emoties stop je tijdelijk weg. Of zijn juist enorm aanwezig door alle hormonen die door je lichaam gieren. Het is dan zo belangrijk om vast te kunnen leggen wat er gebeurt op deze dagen. En waar kan dit beter dan in een speciaal invulboek voor prematuren, dysmaturen en kindjes die in het ziekenhuis moeten blijven. Het babyboek van Kleine Kanga is speciaal ontwikkeld door moeders van premature en dysmature kindjes en een kindje met een hartafwijking. Zij weten dan ook als de beste hoe belangrijk het is om de mijlpalen vast te leggen en de momentjes te koesteren. Dit invulboek is een uniek boek met een prachtige houten kaft.

N°2

Kleine Kanga Nicu poster

Een gastenboek, maar dan net even anders. De poster is een tastbare herinnering aan de fantastische mensen die voor je baby zorgden op de neonatologie, kinderafdeling of NICU. Deze poster is uniek in Nederland. In de ballonnetjes is een kleine ruimte voor een groet of naam van de belangrijkste verzorgers van het kindje in de eerste spannende tijd van zijn of haar leventje. Bewaar de poster vlakbij het bedje of couveuse van je kindje. Nodig alle artsen, verpleegkundigen, therapeuten, vrijwilligers en andere belangrijke mensen uit om de naam of kleine boodschap op te schrijven. Is de poster vol? Lijst hem, leuk voor in de babykamer op. Of bewaar hem bij alle waardevolle spulletjes in een bewaardoos. Een o zo dankbare herinnering voor later!

N°3

Wubbanub Speenknuffel

Een speentje van hoge kwaliteit, de medisch ontwikkelde soothie* speen, gecombineerd met een schattig knuffeltje eraan. De Wubbanub speenknuffeltjes zijn uniek ontworpen speciaal voor de allerkleinsten. Je baby wordt gestimuleerd in de motorische ontwikkeling door te grijpen en friemelen aan het knuffeltje. Het bevordert de zuigreflex én wordt vaak geaccepteerd (ook door kindjes die niet kunnen wennen aan een ‘gewone’ fopspeen). Ze zijn verkrijgbaar in verschillende schattige diertjes. De Wubbanub bevat een soothiespeen van Philips en wordt standaard in bijna alle ziekenhuizen in de Verenigde Staten gebruikt en op heel veel NICU afdelingen in Nederland. Hij is makkelijk schoon te maken en te houden: de Wubbanub stop je gewoon in zijn geheel in de magnetron sterilisator voor een stoom sessie. Of je laat het knuffeltje een rondje meedraaien in de wasmachine, en de speen kan natuurlijk worden uitgekookt. Dit product is BPA, PVC en weekmakersvrij. Helaas, helaas: de Wubbanubs zijn niet meer geschikt voor kindjes met tandjes!

N°4

NIJNTJE DOKTER en NIJNTJE VERPLEEGSTER

Nijntje kent iedereen. Dit konijntje heeft de harten van de meeste mensen gestolen. In ieder huis is wel iets te vinden van die lieve Nijn. Zuster Nijntje of dokter Nijntje zijn een prachtig toepasselijk cadeau voor een kindje dat prematuur en/of dysmatuur is geboren. Of dat nog even in het ziekenhuis moet blijven. Ook voor een broertje of zusje van een ziek of te vroeg geboren kindje heeft het grote impact.  Nijntje Verpleegster is dan een zeer geschikt cadeau. Deze Nijntje is 24 cm.

N°5

Bibs speen

Al 50 jaar een grote hit in Denemarken, en nu ook in Nederland. Een retro-speen. BiBS fopspeentjes hebben een speengedeelte wat voor 100% bestaat uit natuurlijk rubber. Het is fluweel zacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De vorm van de speen is rond, ook wel de kersvorm genoemd. Het lichtgewichte schildje is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie. Het schildje is gemaakt van polypropyleen. De BiBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Ze zijn getest en geschikt bevonden voor de Europese Regels. Én ze zijn zeer geschikt bevonden door ouders én baby’s. Niet alleen goed, maar ook een knap modelletje. Het oog wil per slot van rekening ook wat.

Pin It on Pinterest

Share This