Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wat mij ’s ochtends – naast heerlijke, natte, kleffe kinderkusjes en knuffels – oprecht blij maakt, is de eerste koffie van de dag.

Koffie!

Serieus, geen ochtendkoffie en je kunt me afschrijven de rest van de dag. Noem me lichtelijk autistisch, maar zonder ochtendkoffie voelt het toch een beetje als een valse start. Maar mét koffietje… en dan vooral een met een lekkere, dikke melkschuimlaag erop… heerlijk echt! Ik kan me echt geen beter begin van de werkdag indenken. En de hoeveelheid koppen koffie die op die eerste, lekkerste volgen hangt dan weer af van de hoeveelheid slaap die ik de nacht ervoor hebt gehad…

Cupjes vliegen erdoorheen

Mijn man, de vader van mijn lieve maar af en toe veel te drukke en teveel geluid producerende jongenskinderen, heeft wat meer kopjes koffie nodig om op gang te komen. En hij wil zijn kopje zwarter dan zwart als het even kan. Het kan hem niet sterk genoeg zijn. Daarbij moet zijn cafeïne-peil gedurende de dag ook stabiel gehouden worden anders vallen er gewonden. Ik denk dat er zodoende – niet overdreven – bij ons zeker wel 10 cupjes per dag (minimaal) doorheen gaan. Laat staan dat er vriend(inn)en langskomen voor een koffietje, dan zie je de cupjes-pot helemaal slinken. Best een kostenpost realiseerde ik me laatst….

Nespresso cups in de aanbieding

Tipje voor ieder ouderpaar dat met dezelfde ochtendperikelen (of met een man zoals ik: ochtend-, middag- en avondperikelen) kampt: Nespresso cups in de aanbieding, te koop bij koffiecubster.nl. Bespaart je kapitalen! En alle koffiesmaken zijn verkrijgbaar. Van sterk tot decaf, met chocoladesmaak of met een bloemig smaakje, van notensmaak tot citrussmaal; keuze te over. Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dus je hoeft in feite nooit zonder te komen zitten. Een geruststellende gedachte als je het mij vraagt. Én altijd met een fikse korting. Halleluja. Een bedrijf dat ouders met jonge kinderen begrijpt!

Pin It on Pinterest

Share This