Cadeaus die de ontvangers supers blij maken? Geweldig toch? Ook voor de gulle gever!

Vorige week was mijn puber nichtje jarig en gaf een borreltje voor familie en vrienden. Daar horen natuurlijk cadeaus bij (veel cadeaus!). Ik wilde haar een leuk, passend en hip cadeau geven om zo een beetje in de smaak te vallen bij haar leeftijdsgenoten. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat mijn tantes en ooms (sorry voor wie dit leest) altijd met de sufste cadeaus aankwamen. Vooral lekker praktisch. En als je íets niet wil als je puber bent, is dat een praktisch cadeau. Nou goed, na een ruim uur slenteren in de stad en nog niks gevonden, ben ik maar op onderzoek uitgegaan en kreeg ik van wat mede-pubers het advies om vooral geld te geven, want dat is veel ‘chiller’. Ik wil niet al te ouderwets klinken, maar dat vind ik nou echt heel erg stom. Dus zocht uit wat – na geld – ook leuk is om cadeau te geven aan een puber.


N°1

Fashioncheque

Voor de meisjes kan je met een fashioncheque natuurlijk helemaal niks verkeerd doen. Super handig, want fashioncheque werkt heel simpel. Wanneer je deze cheque cadeau wilt doen, kun je deze opwaarderen naar een bedrag tussen de €10 en €100. Nieuw is dat je je eigen waarde van de fashioncheque volledig zelf kan bepalen. Zo kun je ervoor kiezen om deze op te waarderen naar €18, bijvoorbeeld voor iemands 18everjaardag, maar ook een bedrag van €24, €49 of zelfs €100 is mogelijk. Bij Primera kan elk bedrag tussen €10 en €150 worden opgewaardeerd naar de fashioncheque.  Vervolgens kan de puber deze cheque vrij besteden in één van de duizenden kledingwinkels door het hele land. Het bedrag wat op de kaart staat niet hoeft niet in één keer opgemaakt te worden, maar kan in meerdere keren besteed worden.

N°2

Een bol.com cadeaubon

Ikzelf kreeg vroeger een boekenbon van ooms of tantes op mijn verjaardag of na mijn eindexamen. Ik geloof niet dat ik daar heel blij van werd, want een boekenbon betekende een boek kopen, en lezen waardeerde ik toen nog niet zo. Gelukkig werkt dit tegenwoordig niet meer zo. De ouderwetse boekenbonnen bestaan nog, maar het is veel beter om een bon te geven van bol.com. Hiermee kun je alle kanten op en heb je keuze uit een overvloed aan cadeaus. Wil je graag een boek, dan koop je een boek, maar gelukkig heeft deze site eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Altijd een schot in de roos dus.

KOOP MIJ VIA bol.com

N°3

Bioscoopbon

En dan – gelukkig maar, net als vroeger – worden ze ook heel erg blij van een oude, vertrouwde bioscoopbon. Ondanks dat iedereen nu NETFLIX thuis heeft en/of op zijn telefoon hele films kan kijken, vinden ze het nog steeds leuk om naar de bios te gaan. Met een groep vrienden of heel misschien zelfs al met een vriendje of vriendinnetje waar ze een beetje verliefd op zijn. Je hebt bioscoopkaarten in verschillende bedragen en het geld dat erop staat, kan alleen worden uitgegeven aan de bioscoopfilm zelf. Helaas kunnen ze er geen popcorn, snoep of cola van kopen, dat mogen ze dan zelf doen.

Pin It on Pinterest

Share This