De allerleukste kraamkadootjes

Je zus, vriendin of collega is bevallen en je wil een origineel kanootje voor haar of haar baby meenemen, iets dat niet in de kado-la verdwijnt, want eerlijk is eerlijk: het komt maar al te vaak voor dat kadootjes worden doorgegeven of eeuwig in de kast blijven liggen en dat is natuurlijk zonde. Wij maakten een selectie van de kraamkanootjes die altijd een succes blijken.

Done by Deer Friend kinderwagen koord €26,95 hier te koop. Dit is kado is schattig en nuttig. Wanneer de ouders gaan wandelen met hun kleintje zullen baby’s nog niet zoveel om zich heen kijken, ze concentreren zich alleen nog maar op de dingen in hun directe gezichtsveld. Ze kunnen uren kijken naar deze leuke beestje en als ze wat ouder zijn kunnen ze er ook mee spelen. Heerlijk vermaak voor als de ouders rustig willen winkelen of op een terrasje zitten.

Sophie de Giraf bijtpop in een geschenkdoos €19,99 Koop mij nu. Een superleuk én nuttig kraamkado. Sophie de Giraf ziet er niet alleen leuk uit, hij is voor baby’s heel lekker om in te knijpen en te bijten. Hij maakt een leuk geluidje en het materiaal vraagt erom om doorkomende tandjes in te zetten.

De kids depot pompon mand €19,95 Koop mij nu Deze opbergmand (in verschillende kleuren verkrijgbaar) is ten eerste super schattig voor op het babykamertje, maar daarnaast is hij ook reuze handig om straks alle speelgoedjes in op te bergen.

Kid’s concept stapelbare ringen €20,95 Koop mij nu Deze houten ringen is ideaal speelgoed voor baby’tjes die net kunnen zitten en een beetje gaan proberen aan de motoriek te werken. Altijd leuk om iets te geven waar ze een paar maanden na de geboorte ook nog wat aan hebben.

 

Kid’s concept Neo Hobbeldier €142,- Koop mij nu Dit hobbel’paard’ is toch de allerleukste die er is. Voor je kindje, maar ook voor in de woon- of babykamer. Het is natuurlijk niet een standaard kraamkado qua prijs, maar misschien zijn er opa’s en oma’s die net iets dieper in de buidel willen tasten!

 

Pin It on Pinterest

Share This