About

Littles List

Je hebt het druk. Met je kind(jes), je partner, werk, vrienden, huis: iedereen schreeuwt om aandacht. Tussendoor snel naar de sportschool en dan moet je ook nog een nieuwe fiets kopen om je kleine op te vervoeren. Pff … relax! Littles List gaat je helpen.

Alles draait tegenwoordig om onthaasten; we hunkeren naar vrije tijd, naar rust. Diensten die tijd en energie besparen zijn daarom gewild, maar ze moeten wel betrouwbaar zijn en passen bij je levensstijl en smaak.

Littles List weet wat moderne, nieuwsgierige ouders zoeken en haalt voor jou de krenten uit de pap op het gebied van interieur, verzorging, eten, reizen en cadeaus. In het kort: wat heb ik nodig? Waar kan ik dat vinden? Wat kost het? Laat ons het speurwerk doen en bespaar jezelf die urenlange online zoektocht naar dat ene perfecte product.

LITTLESLIST.NL is een lifestyle website voor ouders met weinig tijd (en slaapgebrek), die handige, fijne én mooie spullen voor hun kind(eren) zoeken. Je vindt er – in hitlijsten– de beste en leukste baby- en kinderproducten.

Tried & Tested

Hoe weet jij dat Littles List objectief en is het beste voor je selecteert?

We testen zoveel mogelijk zelf, zijn streng, selecteren met Fingerspitzengefühl en ‘spieken’ bij gerenommeerde onderzoeksbureaus als de Consumentenbond en ANWB. We volgen media en awards in binnen- en buitenland, bezoeken regelmatig beurzen, speuren fora en recensies af en letten nauwkeurig op de veiligheid, duurzaamheid, schone arbeid en prijs-kwaliteit verhouding.

Ook vliegen de luiers, potjes, stoelen, blokken en buggy’s van vrienden en familie ons dagelijks om de oren en die bekijken we met een open én kritische blik. Want niemand beter dan een medeconsument kan je vertellen wat een fijn product is en wat niet.

‘De naam Littles List beschrijft exact wie we zijn en wat we doen: ‘lijstjes voor kleintjes’ met behulp van ‘kleine lijstjes’.’

Experts

Wij werken nauw samen met experts die vanuit hun vakgebied bijdragen aan onze hitlijsten. Denk hierbij aan een ontwerper van een kinderlabel, een slaapcoach, een kinderfotograaf of een mom (of dad!)preneur. Zij gaan, net als wij, kritisch en creatief te werk bij het selecteren van hun favorieten. Aan jou de taak om uit de lijstjes jouw persoonlijke topper(s) te kiezen. Bij twijfel: iene miene mutte, tien pond grutten. Wat je ook kiest bij Littles List, het is altijd goed-beter-best!

Team Littles List

De bedenkers van Littles List zijn Joep Moolenburgh en Sophie ten Bokkel Huinink. Ze zijn nichtjes en allebei moeder van twee kleintjes. Over het opzetten van Littles List zeggen zij het volgende:

‘Juist omdat we zelf in de jonge kinderen zitten en daardoor vaker rennen dan stilstaan, weten we heel goed wat ouders willen en nodig hebben. En daar maakt onze omgeving al een tijdje dankbaar gebruik van. Maar al die vragen en verzoeken… waarom bestond daar eigenlijk geen website voor? Met persoonlijke selecties op productniveau, en informatie die er toe doet.’

Zo begonnen ze in het najaar van 2015 met het ontwikkelen van deze website. Lezen, schrijven, bedenken, brainstormen met sloten thee en bergen chocola. Met Littles List als resultaat. In juni 2018 is Littles List verkocht aan een nieuwe partij. Zij runnen nu de website en zijn te bereiken via info@littleslist.nl.

‘Samen geloven wij in de kracht van het web. En in de kracht van Littles List. Naast alle fijne Nederlandse producten neemt Littles List ook het beste van buiten de grenzen mee.’

Gezien in de pers

Mediakit

Enthousiast geworden? Vraag voor meer informatie onze mediakit aan via info@littleslist.nl.

Pin It on Pinterest

Share This